Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia care va fi năpădită de suferință! Karma a decis să le dea o lecție

Zodia care va fi năpădită de suferință! Karma a decis să le dea o lecție

Zodia care va fi năpădită de suferință! Karma a decis să le dea o lecție

O zodie din tot horoscopul are datorii karmice, pe care acum trebuie să le plătească. Urmează o perioadă tristă pentru acești nativi, care se vor lupta cu o suferință mare. Au rămas datori față de o iubire veche, o persoană dragă, o cunoștință mai veche, față de care trebuie să ne revanșăm.

Zodia care își achită datoriile karmice

O zodie este datoare față de un om din trecut, căreia i-a provocat multă suferință. Este vorba despre o fostă mare iubire, cineva apropiat sau o cunoștință din trecut, pe care ai făcut-o să sufere. Karma a decis acum că a venit momentul să plătești pentru tot ce ai făcut.

Vezi și: Ele sunt zodiile pe care nu le poți minți! Știu să citească oamenii ca pe o carte deschisă

Această zodie este extrem de nonconformistă, are o gândire liberă si este extrem de ambițios. Nativul nu ascultă sfaturile celorlalți, este încăpățânat si nu le pasă de cei din jur, motiv pentru care tind să îi rănească pe oamenii din viața lor.

Nativii acestei zodii se diferențiază de restul nativilor din zodiac datorită personalității extrem de puternice. Trăiesc totul la intensitate maximă, dar karma are acum în plan să îi treacă la plată.

Zodia care plătește pentru tot ce a făcut

Ați rănit persoanele dragi, iar karma se întoarce împotriva voastră. Ei bine, este vorba despre Vărsători, care nu vor putea să se bucure de ceea ce le oferă viața. Un nou capitol în viața lor este pe cale să înceapă, însă nimic nu se va schimba daca nu plătesc pentru faptele lor.

Acești nativi vor fi supuși unor teste dificile, pe care vor trebui să le treacă în timp. Trebuie să înțeleagă că încăpățânarea nu face nimic decât sa atragă și mai multe energii negative și să-i pună într-o ipostază rea în fața astrelor.

Nu mai forța mâna destinului și nu mai merge la risc. Adoptă o atitudine pozitivă și plăcută față de cei dragi, pentru că și karma va înceta să te mai testeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: