Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii. Cine se află la polul opus

Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii. Cine se află la polul opus

zodii norocoase

Zodia în care ne-am născut ar putea fi răspunzătoare nu doar de anumite caracteristici ale personalității noastre, ci și de șansele pe care le avem pentru a deveni miliardari, conform unui studiu realizat de către celebra revistă Forbes.

Zodia în care s-au născut cei mai mulți miliardari ai lumii

Conform unei cercetări recente, zilele de naștere ale miliardarilor de top din întreaga lume au fost analizate și se pare că există un posibil punct comun între acești oameni extrem de bogați, în afară de imensa lor avere: unii dintre ei ar putea avea același semn zodiacal, potrivit unui articol publicat în revista Forbes.

Potrivit unui studiu recent, Balanța este cel mai răspândit semn zodiacal printre cei mai bogați oameni din lume, fiind prezent la 27 de miliardari notabili precum Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton. Peștii ocupă locul al doilea în clasament, în timp ce poziția cu numărul trei le revine celor născuți în zodia Racului. Locul al treilea este împărțit de către Raci cu Taurii și Leii.

În studiul menționat anterior, s-a constatat că sub semnul zodiacal Scorpionului s-au născut nu mai puțin de 16 miliardari notabili, inclusiv Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin și Bill Gates. Gemenii și Berbecul sunt semnele cu câte 15 miliardari fiecare, incluzându-i pe Jim Walton și David Thompson – Gemeni,  Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani, născut în zodia Berbecului.

Săgetătorii și Capricornii par să nu fie foarte norocoși în afaceri

Următoarele poziții sunt ocupate de către Vărsători și Fecioară, în timp ce ultimele locuri le revin Săgetătorilor și Capricornilor, doar 8 miliardari fiind născuți sub semnul acestor zodii europene. Este inedit faptul că atât de puțini miliardari se află în semnul Capricornului, ținând cont că această zodie este cunoscută pentru hărnicia de care dă dovadă și pentru faptul că munca reprezintă cel mai important aspect din viața sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini