Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » 10 cadouri fastuoase pe care Kate Middleton le-a primit de la Familia Regală

10 cadouri fastuoase pe care Kate Middleton le-a primit de la Familia Regală

GALERIE FOTO (6)

Ducesa de Cambride a primit adevărate moșteniri de la Familia Regală a Marii Britanii. De când s-a căsătorit cu Prințul Wiliiam în 2011, Ducesa de Cambridge a primit numeroase cadouri extravagante ale familiei regale, semn că este plăcută de Familia Regală. 

 

10 cele mai extravagante cadouri primite de Kate Middleton de la Familia Regală

 

Printre aceste bijuterii se numără și câteva piese speciale din colecția de bijuterii a Prințesei Diana, precum și alte obiecte neprețuite  ale Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa i-a acordat Ducesei de Cambridge și câteva onoruri.  Acestea sunt câteva dintre cadourile speciale pe care Kate Middleton le-a primit de-a lungul timpului de la Familia Regală.

 

  1. Anmer Hall

Că tot vorbim despre un cadou de nuntă de vis! Regina le-a dăruit proaspăt căsătoriților William și Kate propria lor casă în domeniul Sandringham după nunta care a avut loc în 2011. Anmer Hall a fost de atunci complet renovat. Casa primită cadou este locul în care cuplul stă în timpul vacanțelor, chiar inclusiv cea mai mare parte a lockdown-ului din acest an, în contextual pandemiei de coronavirus.

Mai mult, Prințul William și Kate Middleton au locuit aici mai bine de doi ani înainte de a se întoarce la Palatul Kensinghton pentru ca micul prinț George să înceapă școala.

  1. Inelul de logodnă al prințesei Diana

În timpul logodnei lor din 2010, Kate  s-a afișat cu cea mai frumoasă piesă din colecția de bijuterii a mamei Prințului William, Prințesa Diana – inelul ei de logodnă.

Prințul Willian i-a dăruit lui Kate Middleton unul dintre cele mai frumoase bijuterii, inelul de logodnă al Prințesei Diana, un inel cu safir albastru  înconjurat de mici diamante. Inelul este o bijuterie rară, compusă dintr-un safir albastru, rotund, care este înconjurat de 14 diamante, fiind susținut de un suport de aur alb de 18 carate. Inelul a fost creat, original, de Garrard  & Co.

 

  1. Cercei cu safir și diamant

Prințul William i-a dăruit de asemenea lui Kate Middleton o pereche de cercei cu safir și diamante în apropierea nunții lor.

Ducesa Kate i-a personalizat în cercei ornamentali și i-a purtat pentru prima dată în turneul din Canada. Ducesa Kate a purtat perechea de cercei în repetate rânduri în cadrul ocaziilor speciale.

 

  1. Un set de bijuterii cu diamante albe și galbene

Prințul Charles, tatăl Prințului William i-a dăruit ducesei un set de bijuterii cu diamante albe și galbene, ca dar de nuntă în 2011.Setul este format dintr-o brățară, un inel și cercei, toate cu diamante albe și galbene. Ducesa Kate a purtat piesele pe rând sau împreună, în anumite ocazii.

 

  1. O brățară din aur

Camilla, soția Prințului de Wales, Ducesa din Cornwall i-a oferit Ducesei Kate o brățară din aur cu totul special, drept cadou de nuntă. Brățara din aur are atașat un pandantiv pe care este inscripționată litera C de la Catherine, numele real al Ducesei. Ducesa Kate a fost văzută purtând brățara în câteva ocazii seciale, printre care și nunta Zarei cu Mike Tindall în 2011.

  1. Cercei cu ametist verde

attends a Christmas Day church service at Sandringham on December 25, 2015 in King’s Lynn, England.

Prințul William i-a oferit Ducesei Kate niște bijuterii de la creatorul ei preferat, Kiki McDnough, în primul lor Crăciun în calitate de soț și soție.Cerceii sunt montaţi în aur galben de 18 carate şi sunt înconjuraţi de diamante. Kate i-a purtat pentru prima data în timpul slujbei de Crăciun din 2011.

 

  1. Un inel al eternității

Prințul William , cunoscut drept un adevărat romantic, i-a dăruit lui Kate un inel al eternității cu diamante, după nașterea fiului lor, Prințul George în 2013.

 

  1. Un ceas Ballon Bleu de Cartier

Kate a primit un ceas Ballon Bleu de Cartier cu ocazia aniversării a trei ani de nuntă în 2014. În mod tradițional, la cea de-a treia aniversare a nunții, primeai ceva din piele. Însă, cu timpul, simbolul a fost schimbat în cristal.

Ceasul are și un mic safir, care se potrivește cu inelul de logodnă al lui Kate. Mai mult, marca are, de asemenea, o semnificație aparte pentru Prințul William, deoarece Prințesa Diana purta mereu un ceas Cartier. Mai mult, Prințesa Diana îi dăruise prințului William un ceas gravat special cu ocazia zilei lui de naștere.

 

  1. Ordinul Familiei Regale

În decembrie 2018, Ducesa de Cambridge a participat la un banchet alături de Familia Regală olandeză în timpul vizitei lor în Marea Britanie. Broșa fixată pe rochia lui Kate reprezenta Ordinul Familiei Regale, un cadou special și personal al monarhului de 94 de ani. Broșa are pictată o imagine a Reginei Elisabeta a II-a și este făcută din sticlă.

Aceasta a fost a doua oară când Kate a purtat cadoul special. Ducesa a purtat pentru prima dată cOrdinul Familiei Regale  în decembrie 2017, când a participat la recepția Corpului Diplomatic. Ordinul Familiei Regale este o onoare special acordată membrilor de sex feminin din familia regală în semn de mulțumire pentru serviciul oferit.

  1. Cea mai mare onoare a Reginei

În aprilie 2019, Regina i-a acordat Ducesei Kate, Marea Cruce a Ordinului Victorian Regal. Acesta este cel mai înalt rang posibil, o distincție foarte importantă pe care Ducesa  a primit-o pentru activitatea pe care a desfășurat-o până în prezent în familia Regală britanică.

Ordinul Victorian Regal a fost instituit pentru prima datp de Regina Victoria în 1896 pentru a recompensa serviciile personale prestate în numele ei.

Ducesa de Cambridge a fost răsfățată cu cele mai de preț cadouri ale Familiei Regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: