Redactia.ro
Home » Știri » 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele ei a mers la mormântul artistei

11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele ei a mers la mormântul artistei

GALERIE FOTO (4) 11 ani de la moartea Mădălinei Manole.

11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, împlinindu-se 11 ani de la moartea sa. Cu ocazia acestei zile, fratele său, Marian a mers la mormântul artistei. Cum arată locul de veci al Mădălinei Manole?

11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Fratele ei a mers la mormântul artistei

11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, chiar de ziua sa de naștere. Astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit vârsta de 54 de ani. La împlinirea celor 11 ani de la moartea artistei, Marian Manole a mers la mormântul surorii sale pentru a depune un buchet de flori. Spre dezamăgirea bărbatului, Mădălina Manole pare să fi fost uitată de cei care au cunoscut-o și au admirat-o. ”Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia”, a spus Marian Manole pentru Fanatik.

Deși în toți acești ani, familia artistei i-au făcut cum cere obiceiul, dar în acest an îi vor face doar o comemorare. ”Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a mai spus Marian Manole.

Mormântul Mădălinei Manole este situat în cimitirul Bolovani din Ploiești, fiind foarte îngrijit de angajați. Mormântul este acoperit cu câteva buchete de flori, crizanteme și crini, iar poezia de pe piatra funerară este unicul lucru care iese în evidență.

Moartea Mădălinei Manole, un caz neelucidat

Deși s-a stins din viață în urmă cu 11 ani, cazul Mădălinei Manole rămâne o enigmă. Artista a fost găsită fără suflare în propria locuință după ce a înghițit Furadan. Aceasta a lăsat un mesaj de adio, în care a scris s: „Stiu ca ma iubeste multa lume si imi pare rau!. „Nu ma mai simt frumoasa”.

Mădălina Manole s-a născut în orașul prahovean Vălenii de Munte, iar la un an distanță s-a născut fratele său, Marian Manole. La 15 ani, artista a devenit membră a Cenaclului Tineretului prahovean, iar între anii 1982-1985 a urmat cursurile Școlii Populare de Arta. Mădălina i-a avut ca mentori pe Mihaela Runceanu și Ionel Tudor. În 1988 îl cunoaște pe Șerban Georgescu cu care avea să se căsătorească. „Fata cu parul de foc” a susținut recitaluri în diferite regiuni din țară, iar un an mai târziu piesa „Fata draga” a câștigat popularitate la posturile de radio. Pe 14 iulie 2010, când Mădălina ar fi trebuit să împlinească 53 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. Vedeta avea la acea vreme un băiat de numai un an. La scurt timp după moartea sa, între soțul acesteia, Petru Mircea și familia artistei a izbucnit un scandal care nu s-a încheiat nici acum. Familia Manole l-a acuzat pe Petru Mircea că ar fi vinovat de depresie care a împins-o pe artistă să-și ia zilele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: