Redactia.ro
Home » Monden » 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cum arată Petru Mircea Jr. la adolescență

12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cum arată Petru Mircea Jr. la adolescență

Este o zi tristă pentru toți fanii regretatei artiste Mădălina Manole. Astăzi, pe data de 14 iulie se împlinesc 12 ani de la moartea acesteia care a adus suferință în rândul oamenilor din întreaga țară. Momentul în care cântăreața a intrat în neființă a pornit o anchetă de proporții mari, decesul acesteia fiind considerat controversat.

12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena-Anca Manole, s-a stins la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi sărbătorit frumoasa vârstă de 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită fără suflare în locuinţa ei de pe strada Griviţei din Otopeni.Institutul de Medicina Legala (I.N.M.L) a stabilit la vremea respectivă că Mădălina s-a sinucis înghiţind un medicament, Furadan.

În urmă cu 12 ani, „Fata cu părul de foc” a lăsat în urma sa multă durere, dar și multe întrebări în urma gestului șocant pe care l-a făcut, acela de a-și pune capăt zilelor. Artista a lăsat în urma sa un suflețel mic, de doar un anișor, pe Petru Mircea Jr, copilul pe care îl avea alături de Petru Mircea.

Chiar de ziua sa de naștere, când ar fi trebuit să sărbătorească 43 de ani, puțin după ora 12 noaptea, regretata cântăreață a decis să nu mai dea piept cu viața. Aceasta a consumat în cantități foarte mari, Furadan, un medicament extrem de toxic care i-a adus sfîrșitul pe care mulți știu că și l-a dorit, deoarece suferea de depresie postnatală.

Părinții Mădălinei Manole și fratele său l-au blamat ani la rând pe fostul soț al artistei pentru moartea acesteia, aducându-i acuzații grave. După ce s-au stins și părinții ei, Marian Manole, fratele cântăreței a rămas singurul mesager, vorbind deseori pe rețelele de socializare despre Mădălina, dar și despre faptul că fostul său cumnat nu-l lasă să-și vadă nepotul.

Cum arată Petru Mircea Jr. la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Aceasta s-a chinuit să aducă pe lume un copil, dar depresia a îngenunchiat-o să recurgă la gestul tragic de a-i lăsa pe toți cei dragi în urmă.

Petru Mircea Jr are acum 13 ani și este destul de ascuns de către tatăl său atât față de lumea televiziunii, dar și de către familia regretatei sale soții.

Sursa foto: spynews.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: