Redactia.ro
Home » ADEVARUL » 18 fete dintr-un liceu au rămas gravide în același timp. Care e explicația

18 fete dintr-un liceu au rămas gravide în același timp. Care e explicația

au rămas gravide

Situație fără precedent într-un liceu din Massachusetts! 18 fete au rămas gravide în același timp. Părinții adolescentelor au fost isterizați de ce se întâmplă în timpul orelor de curs și le-au făcut reclamații profesorilor. Cum s-a întâmplat una ca asta? Cum au rămas gravide 18 fete deodată?

18 fete dintr-un liceu au rămas gravide în același timp

Presa locală a titrat despre situația neobișnuită dintr-un liceu de provicie. 18 fete, minore, au rămas gravide cam în aceeași perioadă. Cum a fost posibilă una ca asta? Ei bine, cele 18 fete, colege, au plănuit să rămănâ însărcinate în același timp.

Se întâmpla în 2008, când adolescentele și-au jurat că vor deveni mame în același timp. „Mișcarea lor” a fost denumită „Glouchester 18” și a atras isteria comunității. Părinții fetelor minore s-au declarat isterizați de faptul că totul s-a petrecut sub nasul dascălilor acestora. Ei susțin că profesorii trebuiau să le supravegheze pe fete mai bine și să-și dea seama de ce pun la cale.

Ce pact au făcut tinerele?

Potrivit unor surse, tinerele au făcut o înțelegere prin care își promiteau să se ajute între ele odată ce devin mame. Situația lor ciudată a făcut subiectul unui documentar, dar și al unui film. Imediat după acestă întâmplare, liceul a băgat în programul școlar o oră despre contracepție.

Brianne Mackey este una dintre acele 18 minore și avea doar 16 ani când i-a dat naștere primului copil. Ea spune că nu mai este cu tatăl primului copil și că totul s-a schimbat odată ce a devenit mamă. Acum are doi copii și e fericită cu noul ei soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: