Redactia.ro
Home » Știri » 180 de români blocați pe aeroportul din Liege! Laura Codruța Kovesi se numără printre pasageri

180 de români blocați pe aeroportul din Liege! Laura Codruța Kovesi se numără printre pasageri

180 de români blocați pe aeroportul din Liege

180 de români blocați pe aeroportul din Liege! Laura Codruța Koveși se numără printre pasageri. Călătorii unei companii low-cost care aveau bilete de avion cumpărate pentru a pleca din Belgia spre Cluj-Napoca sunt blocați de joi seară pe acest acest aeroport.

180 de români blocați pe aeroportul din Liege! Laura Codruța Koveși se numără printre pasageri

Potrivit Digi24, pasagerii au fost anunțati abia la ora 2 noaptea că zborul le-a fost anulat. Noua cursă este programată să decoleze în jurul orei 11.30. Printre pasageri se află și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Conform pasagerilor, aceștia au primit de la reprezentanții aeroportului pături și mai multe sticle de apă. Reprezentanții companiei nu au putut fi contactați.

Le-au anulat cursă fără nicio explicație

Deși toți pasageri au încercat să ia legătura cu sediul central pentru a afla care este motivul anulării, nimeni nu a răspuns. Un robot prelua apelul, dar de fiecare dată convorbirea se încheia brusc.

De curând, European Movement International a organizat gala premiilor Women of Europa 2018, iar în cadrul acestui eveniment, Laura Codruța Kovesi a primit premiul „Femeia la Putere”.

Sunt foarte onorată să primesc acest premiu și îl văd ca pe o recunoaștere a eforturilor mele și ca o încurajare de a nu renunța la munca mea.

În opinia mea, a fi puternic înseamnă a câștiga încrederea oamenilor și, mai important decât atât, a reuși să o păstrezi. În linia mea de lucru, poți face acest lucru numai lucrând profesionist, fiind consecvent și respectând legea în orice moment”, a declarat Kovesi.

Citeste si:Cutremur de 3,7 grade pe scara Richter în Vrancea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: