Redactia.ro
Home » Stil de viață » 2 schimbări majore în aplicația WhatsApp! Tot ce trebuie să știi

2 schimbări majore în aplicația WhatsApp! Tot ce trebuie să știi

2 schimbări majore în aplicația WhatsApp! Tot ce trebuie să știi

2 schimbări majore în aplicația WhatsApp! Iată tot ce trebuie să știi!

2 schimbări majore în aplicația WhatsApp

Două noi actualizări de funcţii apar pe WhatsApp, oferind utilizatorilor mai mult control și securitate atât în ceea ce privește apelurile primite de la numere necunoscute, cât și confidențialitatea mesajelor și informațiilor personale.

Prima actualizare se referă la filtrarea automată a apelurilor primite de la numere necunoscute. Această funcție, numită „Silence Unknown Callers” și găsită în secțiunea „Privacy”, permite utilizatorilor să elimine apelurile de la persoane necunoscute. Astfel, numerele necunoscute nu vor mai face să sune telefonul, dar vor fi vizibile în lista de apeluri, oferind o protecție mai mare împotriva spamului și a escrocheriilor.

Această nouă setare de confidențialitate vine în întâmpinarea utilizatorilor care doresc să evite apelurile nedorite și să-și protejeze intimitatea. Prin eliminarea acestor apeluri, utilizatorii vor avea un control mai bun asupra conversațiilor și vor putea să se concentreze doar pe apelurile importante.

Pentru a face cunoscută această nouă funcție, WhatsApp a introdus și o verificare a confidențialității. Aceasta are rolul de a ghida utilizatorii prin cele mai importante setări de confidențialitate, pentru a-i ajuta să aleagă nivelul corect de protecție în funcție de nevoile lor.

Instrumente și opțiuni noi pentru a-ți proteja intimitatea

Prin selectarea opțiunii „Start Control” în setările de confidențialitate, utilizatorii vor avea acces la diferite niveluri de confidențialitate. Acestea sunt concepute pentru a consolida securitatea mesajelor, apelurilor și a informațiilor personale. Utilizatorii vor putea personaliza setările în funcție de preferințele lor și de nivelul de securitate pe care doresc să-l aibă, potrivit Mediafax.

Această actualizare reprezintă un pas înainte pentru WhatsApp în ceea ce privește protecția confidențialității și controlul utilizatorilor asupra apelurilor și mesajelor primite. Utilizatorii se pot bucura acum de o mai mare securitate și liniște în utilizarea aplicației, știind că au posibilitatea de a elimina apelurile de la numere necunoscute și că au control total asupra confidențialității lor.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: