Redactia.ro
Home » Știri » Piero Ferrari, miliardarul italian căsătorit cu o româncă. Deține 10% din imperiul Ferrari

Piero Ferrari, miliardarul italian căsătorit cu o româncă. Deține 10% din imperiul Ferrari

Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Apariția neașteptată a soției lui Piero Ferrari în Capitală FOTO 

Piero Lardi Ferrari are 77 de ani și este un om de afaceri italian, fiul nelegitim a lui Enzo Ferrari. Deține la ora actuală 10% din acțiunile Ferrari, primite moștenire de la tatăl său. Nu multă lume știe că Piero Ferarri s-a căsătorit cu o româncă, Romina Gingașu.

Piero Ferarri, unul dintre patronii Ferrari, e căsătorit cu o româncă

Romina Gingașu, o femeie cu aproximativ 40 de ani mai tânără decât el. Romina a obținut de pe urma căsătoriei, un procent din mega afacerea Ferarri, scrie spynews.ro. Potrivit sursei citate, aceasta l-a cunoscut pe Piero când nu știa cine este, dar a aflat ulterior, Aceștia s-au cunoscut la o întâlnire de afaceri, unde Romina a fost trimisă pentru a -l convinge pe Ferarri să cumpere un avion de la compania unde lucra, de la Bombardier. Pierro spune că a rezistat 6 luni și după a invitat-o pe Romina la înâlnire. „Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună. (…)

I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul! Eu sunt calm, ea e cea mai romantică’, a declarat Piero Ferrari, în exclusivitate pentru cancan.ro.

 

Shimbări în Formula 1

Formula 1 se va confrunta cu destul de multe schimbări de regulament în sezonul următor. Ferrari va dori să recupereze decalajul față de Mercedes și Red Bull Racing în acest sezon, dar nu toată lumea de la marca italiană de automobile a găsit noile reguli ușor de înțeles.

Într-un interviu acordat La Gazzetta dello Sport, Piero Ferrari, coproprietar și vicepreședinte al Ferrari, recunoaște că a avut probleme în a înțelege noile reguli. Atunci când trebuie să le explice prietenilor ce anume s-a schimbat în regulament, el compară totul cu emisiunea culinară MasterChef. „Ni s-au dat ingredientele și apoi există cineva care gătește un fel de mâncare delicioasă și cineva care face mai puțin.”

Ferrari nu a înțeles noile reguli

Potrivit lui Piero Ferrari, regulile nu au fost schimbate, ci rescrise. „Le-am citit, dar chiar m-am chinuit să le înțeleg”, a declarat fiul lui Enzo Ferrari. Să sperăm că proiectanții F1-75 au înțeles corect regulile. Noua mașină de Formula 1 a Ferrari va fi prezentată pe 17 februarie, cu șase zile înainte de primele zile de teste de la Barcelona.

Piero Ferrari seamănă foarte mult cu celebrul său tată

Jumătate de secol mai târziu, Piero nu este acum doar ambasadorul mărcii, ci și vicepreședintele acesteia, fiind responsabil pentru Ferrari Classiche, renumitul program de restaurare al mărcii, ceea ce îl face pe Piero să fie un veritabil mijloc de legătură între epoca clasică a mărcii Ferrari și cea modernă. În acest timp, omul de afaceri italian a investit masiv și în Piaggio Aero Engineering și în constructorii de iahturi Ferretti Group, consolidându-și astfel considerația nu doar pe asfalt, ci și în aer și pe mare.

Acum, când Ferrari își sărbătorește aniversarea de diamant (75 de ani), am avut ocazia să vorbim cu Piero despre trecutul strălucitor, prezentul înfloritor și viitorul promițător al Cavalerului Rulant. De la primele zile în care a ajutat la lansarea modelului Dino 166 Sport, la amintirile tatălui său și la promisiunea electrizantă a deceniilor următoare, am aflat direct de la singurul fiu în viață al lui Enzo.

Care sunt responsabilitățile lui Piero Ferrari?

„Sunt vicepreședinte al Ferrari din 1988. Mi-am petrecut întreaga viață profesională la Ferrari, ocupând diferite poziții, ocupându-mă în principal de mașinile GT, precum și de Gestione Sportiva – divizia noastră de sporturi cu motor. Am avut, de asemenea, experiență și la alte companii, adesea unite de pasiunea mea pentru motoare și tehnologie. În 1998 am fondat o companie de proiectare tehnică, HPE-COXA, al cărei președinte sunt. În prezent, sunt, de asemenea, membru al consiliului de administrație și vicepreședinte al Grupului Ferretti”, a spus Piero pentru gpblog.com.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: