Redactia.ro
Home » Horoscop » 3 zodii care trec printr-o cumpănă în 2023

3 zodii care trec printr-o cumpănă în 2023

3 zodii care trec printr-o cumpănă în 2023

Aceste 3 zodii vor trece printr-o cumpămă în 2023! Iată tot ce trebuie să știți despre perspectiva noului an asupra dumneavoastră!

3 zodii care trec printr-o cumpănă în 2023

Leu

Înainte de a crede că este sfârșitul lumii, asculă cu mare atenție! Anul 2023 te va pune cu siguranță la încercare, dar nu face decât să te facă mai rezistent. Nu numai că va pune la încercare bazele intime din familia ta, dar va servi și ca un catalizator pentru relațiile tale cu ceilalți oameni din jurul tău. De acord, ai lucrat cu sârguință și la crearea unei stabilități și structuri în relațiile tale individuale, mai ales cu Saturn care călătorește prin Vărsător. Deși au existat prietenii, conexiuni și parteneriate care nu au supraviețuit testului timpului, este o situație mai puțin îngrijorătoare pentru tine. Saturn va intra oficial în Pești pe 7 martie, aducând disciplină și structură în toate, mai ales pe plan emoțional. Dacă te agăți de un angajament sau de un atașament de relație care nu mai este în concordanță cu adevăratul tău Nord, planeta care îți impune sarcini ar putea șterge această energie din viața ta. Deasemenea, s-ar putea să fie prea devreme pentru a discuta despre efectele lui Pluton în Vărsător care intră în a șaptea ta casă a relațiilor pe data de 23 martie, deoarece este o planetă generațională, dar această planetă malefică este aici pentru a dezvălui partea de umbră a dinamicii tale relaționale.

Pluton este planeta distrugerii și a transformării, dar este, de asemenea, o energie alchimică. Unde ai permis în mod inconștient să ți se răpească puterea? Acest lucru ar putea gravita în jurul modului în care îi abordezi pe ceilalți sau a tipurilor de persoane cu care ai ales să te înconjori. Oricum ar fi, te poți aștepta la o schimbare semnificativă în acest domeniu al vieții tale. Profită de acest tranzit pentru a te reconecta cu copilul tău interior, cu abilitățile creative… și, mai ales, practică mai multe ritualuri de iubire de sine.

Începerea unei noi relații romantice nu este sugerată în această perioadă, iar același lucru este valabil și pentru colaborările financiare. Dacă încrederea în tine însuți este pusă la încercare, reflectează asupra rădăcinii acestei probleme.

Vărsător

Una dintre principalele concluzii astrologice ale anului îți poartă numele, și anume intrarea lui Pluton în semnul tău pe 23 martie. Cunoscută și ca fiind planeta distrugerii, a transformării și a regenerării, Pluto este de obicei asociat cu moartea și renașterea, precum și cu dinamica puterii personale. Influența lui Pluton poate fi și alchimică, adică atunci când poți transmuta durerea și energiile de vibrație inferioară în putere și te poți ridica din cenușă precum pasărea Phoenix. Sună cam mult de asimilat pentru un tranzit planetar, dar nu există nimic nici pe departe subtil în legătură cu energia plutoniană. Acestea fiind spuse, având în vedere ritmul său lent de deplasare, este posibil să nu începeți să fiți martori la aceste schimbări decât peste cel puțin un an sau cam așa ceva.

Dacă te întrebi la ce te poți aștepta, este vorba despre o dezvăluire semnificativă care este pe cale să aibă loc, deoarece Pluton te va reconecta cu partea ta de umbră, pentru ca tu să te ridici deasupra acestor atribute mai întunecate. Acest lucru ar putea fi orice, de la dorința ta de putere și control, în timp ce alții dintre voi depășesc o frică adânc înrădăcinată.

Munca pe care o faceți este pentru binele vostru suprem. Taskmaster Saturn își va încheia, de asemenea, călătoria prin semnul tău pe 7 martie, unde se va muta în Pești și în a doua ta casă a finanțelor și valorilor, care caută stabilitate. Vești proaste mai întâi? Saturn îți testează obiceiurile de cheltuire și abilitățile de a face bani, dar nu în modul în care crezi tu. În orice caz, acest tranzit este aici pentru a te ajuta să construiești o fundație puternică pentru tine și pentru securitatea ta financiară. Totuși, nu se va întâmpla peste noapte, așa că fă tot posibilul să te apleci asupra acestui lucru cu inima deschisă. Același lucru este valabil și pentru stima ta de sine și/sau lipsa de încredere. Saturn este aici pentru a vă încuraja, astfel încât să vă puteți recunoaște valoarea de sine.

Pești

Nu se termină până nu se termină, dar tu te descurci, Pești. Saturn este planeta granițelor, a structurilor și a limitărilor. Acesta creează restricții, dar numai de dragul stabilității tale. Saturn va debuta în semnul tău pe 7 martie pentru prima dată din 1996, așa că nu ezita să te gândești la acea perioadă din viața ta, dacă este cazul. În semnul tău, Saturn va aduce disciplină și verificări dure ale realității în domenii în care, de obicei, te disociezi sau preferi să le eviți în totalitate ca modalitate de a face față. Nu este nimic în neregulă cu un pic de visare cu ochii deschiși, dar dacă te-ai atașat în mod constant de o iluzie, Saturn este aici pentru a îndepărta fațada. Să-ți dai jos ochelarii roz nu va fi ușor, dar asta nu face ca îmbunătățirea ta de sine să fie mai puțin semnificativă. Vestea bună este că Saturn te va ridica la un nivel superior în moduri pe care nu ți le-ai fi imaginat niciodată.

Cu toată seriozitatea, aceasta nu este o energie de care să te temi. Dimpotrivă, atâta timp cât ești dispus să muncești și să te angajezi într-un plan de acțiune solid, ești în siguranță. Pe de altă parte, Pluton va intra în Vărsător, a 12-a ta casă a închiderii, a viselor și a inhibițiilor, pe 23 martie, care este locul unde este mai probabil să te confrunți cu trecutul. De exemplu, fie că este vorba de o teamă, o povară sau un resentiment care apasă asupra inconștientului tău, tranzitul lui Pluton prin a 12-a ta va fi echivalent cu o curățare în profunzime.

Confruntarea cu energiile trecutului nu este o plimbare în parc, dar cu cât ești mai sincer cu tine însuți, cu atât vei evolua mai mult. Acesta este un tranzit excelent pentru a-ți întări intuiția și pentru a te reconecta cu spiritualitatea ta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: