Redactia.ro
Home » Horoscop » 3 zodii fac bani fără să se chinuie! Previziuni astrale cu Minerva pentru 2023

3 zodii fac bani fără să se chinuie! Previziuni astrale cu Minerva pentru 2023

3 zodii fac bani fără să se chinuie! Previziuni astrale cu Minerva pentru 2023

3 zodii fac bani fără să se chinuie! Iată previziunile astrale ale astrologului Minerva pentru 2023!

Previziuni astrale cu Minerva pentru 2023

Astrologul Minerva a fost prezentă la podcastul realizat de Jorge pe platforma Youtube, unde a făcut dezvăluiri față de previziunile astrale pe 2023 pentru fiecare zodie în parte. Aceasta a punctat atât aspectele negative, cât și cele pozitive:

„Se spune că am intrat în era Vărsătorului și anul viitor implică o serie de schimbări. Trebuie să înțelegem că planetele sunt de trei tipuri: planete personale, grupă de două planete, adică planete sociale și cele trei planete de generale, Uranus, Neptun și Pluto. Pluto a dărâmat foarte multe lucruri, uitați-vă câte bănci de renume cad în SUA. Deocamdată pe România nu o paște criza. Are un atuu, dar și un punct vulnerabil. Țara are ascendentul în Vărsător și s-ar putea ca foarte multe descoperiri, lucruri noi să plece de aici.

Mie dacă mi-e frică de ceva este de inteligența artificială, va fi o adevărată explozie. Vor apărea schimbări și din punct de vedere religios, foarte multe idei, se va renunța anumite lucruri, sensul vieții.”, a declarat astrologul Minerva, în cadrul podcastului realizat de Jorge pe Youtube.

3 zodii fac bani fără să se chinuie

Iată previziunile pe care le-a declarat Minerva pentru fiecare zodie în 2023!

Berbec

„La începutul anului, va avea loc ceva ce le va duce la sporirea reputației. Au idee, aplică strategii, nu mai sunt impulsivi, au răbdare să ia lucrurile așa cum sunt. Va fi o perioadă extrem de favorabilă pentru ei, pentru că duce la recunoaștere, mai ales dacă sunt asociați cu politica. Sunt susținuți de oamenii de rând.

Ar putea să intre într-o relația amoroasă, iar viața să înflorească. Au rezultate notabile când vine vorba de carieră, vor avea succes dacă știu clar ce-și doresc, dar anul vine cu mai multă contemplare. Sunt mult mai liniștiți. În a doua jumătate a anului nu vor reuși să ignore nimic din jurul lor, vor fi riguroși și își pot strica relațiile. Cei necăsătoriți ar putea să se căsătorească.

Taur

Anul va fi unul de mijloc, cu realizări medii. Vor depune eforturi mari pe plan profesional, e un an cu multe provocări. La mijlocul anului pot călători sau se pot căsători. Pot găsi de muncă în străinătate. Perioada mai – august va fi una foarte aglomerată pentru ei, vor face multe deplasări pentru a obține ce-și doresc.

Situația lor financiară s-ar putea deteriora din cauza creșterii cheltuielilor sau ar putea deveni victimele înșelăciunilor. Din iulie să fie mai atenți la sănătate, să aibă grijă. S-ar putea confrunta cu o tensiune mentală, atunci când iau decizii, așa că trebuie să fie foarte atenți, să gândească.

O altă problemă ar putea fi un secret, un lucru despre care nu au vorbit niciodată, ceva ce au ascuns. Vien succesul profesional al ei, au oportunități de achiziție.

Gemeni

Pentru ei ar putea fi un pic dificil din punct de vedere fizic și financiar. Au avut multe probleme de sănătate, iar acum vor avea probleme de comunicare cu cei din familie. Se încheie o perioadă de stres pentru ei. Pe măsură ce trece anul, se atenuează și problemele de sănătate.

Trebuie să fie foarte atenți la problemele financiare, pentru că ambițiile lor sunt mari și pot cheltui mai mult decât au.

Rac

Au ocazia să învețe și să înțeleagă ce schimbări au loc în viața lor. Au cea mai bună stare financiară. Vor avea perioade financiare extraordinar de bune. Întotdeauna partenerul le va fi alături.

Pot avea succes în multe domenii ale vieții. Au oportunitatea de a se gândi și de a lua decizii înțelepte. Vor trebui să fie pregătiți să fie pregătiți ca persoane publice.

Leu

Au așteptat cu sufletul la gură anul acesta. Va găsi un obiect pierdut de mult timp, dar își poate cumpără și un animal de companie. Încep să facă cursuri în domeniu, să se intereseze și s-ar putea să descopere că au talente de tămăduitori, să înceapă să facă astrologia, să studieze tarotul, care este o chestiune de știință.

Vor face schimbări intime, dacă nu sunt căsătoriți, renunță la orgolii, o să înceapă să spună te iubesc. Leul are marele dar de a-și face mulți dușmani, datorită felului său de-a fi, dar mereu va avea câștig de cauză în fața celorlalți.

Aprilie le aduce oportunități în carieră, pot promova. Lucrurile vor merge de la sine.

Fecioară

Este un semn care de câțiva ani a fost conul de umbră astral. Dacă nu sunt atenți, vom experimenta un declin al șanselor de la a face ceea ce-și doresc. Li se vor intensifica relațiile amoroase. Trebuie să fie atenți la problemele de sănătate, să le conștientizeze, să nu lase pe mâine.

Au șanse de progres în afaceri, dar cu foarte multe eforturi. În august-septembrie pot crește problemele de sănătate, să le dea bătăi de cap. În schimb, se îmbunătățesc relațiile cu socrii.

Balanță

Anul acesta își pot cumpără o locuință sau mașină. Starea lor materială va crește și vor depune mult efort. Ei sunt foarte buni, dar când li se pune pata, nu se mai lasă. Chiar dacă nu au dreptate.

Cei care au afaceri, oportunități excelente de creștere, dar să nu se bage pe investiții mari, n-o să le iasă. Distanța dintre parteneri se va reduce și vor trăi o nouă poveste de dragoste.

Au parte de bunăstare și sunt chitiți pe drumul lor, vor avea succes, depășesc obstacolele. Ei au mari probleme cu rinichii, trebuie să fie foarte atenți și să consume lichide. Luna viitoare atenție că vin bani din surse necunoscute. Pot veni bani dintr-o moștenire. În iunie pot avea parte de situații pe care nu le-au anticipat, dar le vor depăși, ei au probleme din orice nimic. Pot apărea cheltuieli, când vine vorba de gospodărie.

Scorpion

Fac ce fac și au noroc cu carul. Pot avea probleme cu legea, cu instanțele, să fie reclamați, cercetați, dar scapă din probleme. Urmează foarte mult stres.

Vor fi ușurați de probleme în Aprilie. Revin relațiile de înțelegere cu colegii de serviciu, ceea e va avea un impact pozitiv. Anul acesta își lasă amprenta puternic asupra lor. Vor experimenta multe blocaje și dificultăți, dar influența lor asupra acestora crește mai ales în a doua parte a anului.

Găsesc soluțiile cu mare ușurință și fac ca lucrurile să funcționeze peste tot. Să fie atenți pentru că august va fi o lună de relaxare, pot apărea probleme profesionale.

Săgetător

E un an extraordinar pentru ei. Trebuie să fie precauți în relațiilor de muncă, iar cele de dragoste s-ar putea termina prost. I se pune pata foarte repede, iar în acel moment poate lovi, atenție la violență.

Dacă sunt căsătoriți, pot avea probleme cu copiii, să aibă parte de relații tensionate. Spun mereu lucrurilor pe nume, ei nu știu să mintă, iar anumite lucruri pot deranja și de aici foarte multe dușmănii, ar trebui să fie mai prudenți. În octombrie, vin bani, le intră sume frumoase în buzunare, e posibil să existe al doilea job și de acolo să vină banii.

Capricorn

Este un an care ar putea aduce rezultate bune. Vor lucra mai bine în colectiv, echipa de muncă le aduce siguranță de sine. Este obișnuit să lucreze singur, trage foarte greu. Le e teamă să discute despre aceste lucruri, nu știe nimeni ce au în suflet. Viața financiară va cunoaște în acest an îmbunătățiri semnificative, dar vor munci mult.

Sunt puși pe fapte mari, vor să creeze, să facă. Se pot lansa în tranzacții financiare care vor fi o sursă de schimbare completă pentru viața lor.

Vărsător

Va fi un an amețitor, șansa lor se numește muncă, dar o să și câștige, ceea ce e foarte bine. Au grijă pentru că vor întâlni oameni și situații care le vor permite să intre în alte domenii ce păreau de neatins, dar care le va crea și obligații. Le reușește tot ceea ce-și propun. Îi sfătuiesc să aibă răbdare, să lase lucrurile să curgă de la sine.

Pești

Viața lor nu este atât de ordonată, cât este de complicată. Dialogul cu colegii trezește dorința de a crea strategii. Au darul de a anticipa foarte multe lucruri. Este singurul semn care are capacitatea de a vedea altfel lucrurile, de a vedea în viitor. Trebuie să fie atenți la sănătate, este epuizat de energie, are nevoie de odihnă mai mult ca orice. Din punct de vedere economic, trebuie să acționeze urgent pentru a pune la punct problema banilor. Ei sunt semn de bani. Pot lucra peste program. Să nu se grăbească într-o relație, să analizez bine. Au parte și de pasiune, și de iubiri fulgerătoare în acest an. Pot reveni iubiri din trecut”, a explicat aceasta în cadrul podcastului, potrivit spectacola.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: