Redactia.ro
Home » Știri » 4 zodii norocoase în luna octombrie. Aceste zodii vor avea parte numai de surprize plăcute pe toate planurile

4 zodii norocoase în luna octombrie. Aceste zodii vor avea parte numai de surprize plăcute pe toate planurile

4 zodii norocoase în luna octombrie. Aceste zodii vor avea parte numai de surprize plăcute pe toate planurile

Deși mijlocul din aceasta toamnă e marcat de retrogradarea lui Mercur care tranzitează zodiile Fecioară și Balanță, există câteva zodii cu noroc la bani și nu numai care vor avea o lună extrem de bună. Află dacă te numeri printre ele!

Care sunt zodiile norocoase în luna octombrie

Atunci când permitem energiilor universale să ne ajute, în loc să acționăm în baza unor metode de lucru fixe și rigide, nu numai că vedem rezultate mai bune, dar întregul proces de vindecare, schimbare și transformare devine fără efort. Dansul sistemului Pământului este un dans al polarităților. Este vorba despre alegeri și echilibru, la fel ca semnul zodiacal Balanță, anotimpul care începe din 22 septembrie și durează până pe 22 octombrie.

Guvernat de Venus, semnul zodiacal Balanță inspiră pace, armonie, dreptate, creativitate și echilibru. Acest semn cardinal poartă coroana elementului aer. Isteață și spirituală, zeița Themis guvernează semnul zodiacal Balanță, cu orbul ei și balanța dreptății. Sabia din mâna ei separă minciuna de adevăr.

Leu

Fiți perspicace, căci nu tot ce strălucește este aur, iar lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par. Sezonul Balanței te încurajează să îți urmezi intuiția și să visezi măreț. Înrădăcinează-te adânc în pământ, ca un copac bătrân și înalță-te la înălțime ca un Vultur pentru o viziune și o concentrare extinsă. Echilibrează-ți lumea interioară și cea exterioară pentru a permite ciclul de finalizare și renaștere. Universul comunică cu voi, fiți deschiși să vă deplasați dincolo de limitele percepute ale timpului, spațiului și cauzalității. O expansiune se află asupra voastră, așa că îndrăzniți să visați.

Scorpion

Totul este posibil. Aveți potențialul de a manifesta tot ceea ce vă doriți. Sezonul Balanței aduce un noroc fantastic și șanse norocoase pentru tine. Dar mai întâi trebuie să afirmi: Sunt viu cu potențial și fertil cu posibilități. Recunoașteți și onorați-vă visele, dorințele și permiteți-le cu dragoste să se nască și să se nască. Sunteți o expresie a potențialului infinit al universului. Hrăniți-vă potențialul prin vindecarea zeiței din interior cu grijă de sine. Acceptați-vă complet, cu bune, rele și urâte. Practicați împământarea și echilibrarea emoțiilor voastre.

Taur

Sezonul Balanței te invită să intri pe deplin în inima ta și să practici iubirea de sine necondiționată. Iubirea este o forță călăuzitoare în univers, un câmp care rezonează în fiecare dintre noi. Amintiți-vă că iubirea nu trebuie să fie temută sau reținută. Iubirea este sigură și poate fi lipsită de așteptări, dacă alegi. Practicați atât dăruirea, cât și primirea pentru a vă aduce yin și yang în echilibru. Concentrează-te pe iubirea de sine pentru a elimina orice limitări în jurul autovindecării.

Capricorn

Nu este nevoie să vă faceți griji sau să forțați lucrurile să se întâmple. Ai încredere în sincronizarea divină, totul se întâmplă în funcție de vibrație și aliniere. Exersează să te lași dus de val, în loc să încerci să te controlezi pe tine sau pe alții. Amintește-ți că totul se întâmplă în sincronizarea perfectă. Ai acces la puritatea sufletului tău, este timpul să recunoști tot ceea ce ești. Înmoaie-ți picioarele în apă caldă cu sare, aprinde o lumânare și folosește-ți respirația pentru a elibera orice blocaj pe care îl ai în legătură cu încrederea și puritatea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: