Redactia.ro
Home » Horoscop » 4 zodii zguduite de emoții luna asta! Se anunță râuri de lacrimi și răsturnări bruște de situație

4 zodii zguduite de emoții luna asta! Se anunță râuri de lacrimi și răsturnări bruște de situație

4 zodii zguduite de emoții luna asta! Se anunță râuri de lacrimi și răsturnări bruște de situație

Fiecare lună aduce cu sine o serie de influențe astrale care pot afecta modul în care ne simțim și ne comportăm. Luna august se anunță a fi una plină de emoții intense pentru anumite zodii, pregătindu-le pentru o călătorie emoțională extrem de zbuciumată. Dacă aparții uneia dintre aceste patru zodii, ar fi bine să fii pregătit pentru răsturnări bruște de situație, amestecate cu râuri de lacrimi!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Luna asta, Racul se va confrunta cu o serie de schimbări profunde în sfera emoțională. Sentimentele lor vor fi supuse unui roller-coaster, iar încercarea de a-și menține echilibrul interior va fi cu siguranță provocatoare. Vor fi tentați să-și retragă carapacea și să se protejeze, dar în același timp, vor simți nevoia să se deschidă și să-și exprime vulnerabilitatea. Acest amestec de sentimente îi va putea face să se simtă copleșiți și pot apărea râuri de lacrimi ca eliberare emoțională.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este în mod obișnuit un semn puternic și plin de încredere, dar luna asta le aduce o serie de provocări legate de emoții. Se pot confrunta cu o criză de identitate și cu incertitudini privind propriile alegeri și direcții de viață. Astfel de momente de introspecție adâncă pot declanșa o avalanșă de sentimente copleșitoare pentru Leu. Este important să se permită să trăiască aceste emoții și să caute sprijinul celor dragi pentru a traversa cu bine această perioadă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt intensi și pasionali în orice circumstanță, dar luna aceasta emoțiile lor vor atinge cote maxime. Pot avea conflicte interioare, iar temerile și anxietățile pot să-i înnăbușe. Își pot ascunde adesea vulnerabilitatea sub o mască puternică, dar în această lună se pot confrunta cu situații care le vor cere să se deschidă și să-și lase garda jos. Acest proces de vulnerabilizare poate fi dureros și aduce cu sine posibile râuri de lacrimi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Luna aceasta, Peștii se pot simți copleșiți de sentimente și poate vor experimenta momente de confuzie și neliniște interioară. S-ar putea să fie afectați de schimbările din viața lor sau să se simtă încurcați în propriile gânduri și emoții. Au tendința de a absorbi emoțiile altor persoane și pot fi foarte empatici, ceea ce poate amplifica și mai mult stările lor emoționale. În aceste momente, ar trebui să caute solitudine și timp pentru reflecție, pentru a-și găsi echilibrul interior.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: