Redactia.ro
Home » Monden » 8 cadouri pe care le i le cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților

8 cadouri pe care le i le cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților

GALERIE FOTO (5) 8 cadouri pe care le i le cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților

8 cadouri pe care le i le cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților. Valentine’s Day este pe 14 februarie, iar cei care sunt într-o relație vor trebui să-și surprindă partenerii cu cadouri inedite. Așadar, dacă trăiești o poveste de dragoste și vrei să-ți surprinzi partenerul, noi îți oferim 8 idei de cadouri.

8  cadouri pe care le i le cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar dacă nu știi ce să îi cumperi partenerului de viață, noi te ajutăm cu câteva idei. Ziua Îndrăgostitilor este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie în majoritatea țărilor lumii. Această zi specială este un prilej pentru a oferi cadouri inedite și a face surprize, în ziua în care se sărbătorește cel mai spectaculos sentiment. Dacă îți cunoști suficient de bine partenerul, cadoul de Ziua Îndrăgostiților nu va fi o mare bătaie de cap.

Cele mai bune idei de cadouri le poți căuta pe net sau să te inspiri din experiența lor. 10 idei de cadouri pe care i le poți face iubitului de 14 februarie, care sperăm să-ți ușureze provocarea.

Cămașă premiun

Un cadou care poate părea banal poate deveni o surpriză plăcută pentru partenerul tău. Dacă vrei un cadou personalizat pentru îndrăgostiți, ar fi interesant să brodezi inițialele pe o cămașă business sau casual și își va aminti cu drag momentul când i-ai dăruit-o de fiecare dată. Cămașa este declarația dragostei în outfitul unei persoane, iar detaliile acesteia pot fi nenumărate.

Butonii de cămașă

Butonii pentru cămașă sunt o alegere bună. Aceștia sunt un accesoriu care evidențiează rafinamentul, gustul și personalitatea celui care îi poartă. Se pot alege butonii rotunzi, ovali, pătrați sau dreptunghiulari, negri, colorați sau cu imprimeu.

Butonii de camasa

Husa pentru tabletă sau laptop

La capitolul idei de cadouri de Ziua Îndrăgostitilor pentru el intră și un accesoriu la care probabil nu se așteaptă, și anume husa pentru laptop. Partenerul tău va fi încâtat să primească în dar un accesoriu modern, cu un design unicat, care să protejeze gadgetul preferat.

Geantă de voiaj

Dacă sunteti pasionați de călătorii, ar fi bine să-ți surprinzi partenerul cu o geantă de voiaj. Indiferent de culoarea pe care o alegi, gențile de voiaj pot fi asortate foarte ușor oricărei ținute.

Geanta de voiaj

Bilet la meciul de fotbal

Un cadou potrivit pentru un bărbat de Ziua Îndrăgostiților poate fi și un bilet la un meci de fotbal al echipei preferat sau la concertul trupei muzicale care-i place.

Ceas de mână

Dacă vrei să-l surprinzi, cumpără-i un ceas de mână. Ar fi bine să gravezi ceasul cu un simbol de dragoste sau cu inițialele voastre. Cu siguranță, îl vei cuceri.

Ceas barbati

O seară romantică

Mulți bărbați se simt foarte bine atunci când au parte de o seară liniștită, împreună cu iubita sau soția. O seară romantică va fi un cadou special, iar principalul este să-i arăți bărbatului iubit afecțiune.

Răsfăț culinar

De Ziua Îndrăgostiților poți să-i oferi un cadou care să-l dea pe spate pregătindu-i iubitului o cină neobișnuit și delicioasă. Dacă nu știi să gătești, comandă un meniu la un restaurant exclusivist. Bărbatului nu-i pasă care e sursa măncării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: