Redactia.ro
Home » TV » Dorian Popa, sfâșiat de durere după moartea polițistului motociclist, în accidentul din fața Palatului Parlamentului: „Ești cu mine aici”

Dorian Popa, sfâșiat de durere după moartea polițistului motociclist, în accidentul din fața Palatului Parlamentului: „Ești cu mine aici”

GALERIE FOTO (3)

Dorian Popa este sfâșiat de durere după moartea polițistului  rutier implicat într-un accident seara trecută în fața Palatului Parlamentului din București. Artistul îi deplânge soarta celui care spune că i-a fost un bun prieten. 

 

Dorian Popa, sfâșiat de durere după moartea polițistului motociclist, în accidentul din fața Palatului Parlamentului

Un accident teribil a avut loc seara trecută în fața Palatului Parlamentuluui din București. Un autoturism a intrat în coliziune cu un polițist rutieer aflat pe motocicletă. Polițistul a murit în urma impactului, în ciuda eforturilor salvatorilor de a-l readuce la viață.

Moartea polițistului Ionuț Negrilă, în vârstă de 30 de ani, a fost deplânsă de toți prietenii lui. Printre aceștia se numără și Dorian Popa, care a transmis un mesaj prin intermediul rețeleleor de socializare.

,,Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am, pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentur un proeten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a fost mesajul emoționant al lui Dorian Popa pe pagina de Instagram, în timp ce arăta cu mâna spre inimă.

 

Polițistul motociclist era în timpul liber

Ionuț Negrilă avea 30 de ani și făcea parte din Brigada Rutieră de 10 ani. Polițistul era pasionat de motociclete. Matorii de la fața locului spun că acesta ar fi forțat semaforul, intrând în coliziune cu autoturismul avariat și el. Alți martori susțin că agentul s-ar fi aflat pe o singură roată a motorului, moment în care ar fi pierdut controlul.

La fața locului au ajuns mai mulți colegi ai polițistului, care au făcut cercetări pentrua a fla exact cum a murit tânărul polițist.

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei.

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, a anunțat că accidnetul produs în fața Palatului Parlamentului a murit un polițist al Brigăzii Rutiere.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: