Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mitoșeru, mărturii cutremurătoare din trecutul său: „Sunt oribilă în viața mea personală”

Camelia Mitoșeru, mărturii cutremurătoare din trecutul său: „Sunt oribilă în viața mea personală”

GALERIE FOTO (6) Camelia Mitoșeru, mărturii cutremurătoare din trecutul său

Camelia Mitoșeru, mărturii cutremurătoare din trecutul său. Camelia Mitoșeru este una dintre cele mai apreciate actrițe de revistă din România. În prezent, mama lui Mihai Mitoșeru se confruntă cu probleme de sănătate, suferind o intervenție chirurgicală la cap. Din fericire, actrița se simte bine acum. În urmă cu câțiva ani, Camelia Mitoșeru și-a făcut curaj și a vorbit despre trecut, dar și despre evenimentele dificile din viața ei.

Camelia Mitoșeru, mărturii cutremurătoare din trecutul său: „Sunt oribilă în viața mea personală”

Camelia Mitoșeru, mărturii cutremurătoare din trecutul său. Camelia Mitoșeru a suferit în urmă cu câteva zile o intervenție chirurgicală, după ce a acuzat stări de rău, aceasta fiind internată de urgență la spital. Din fericire, actrița a fost externată și se simte foarte, fiul său, prezentatorul tv Mihai Mitoșeru fiindu-i alături la fiecare pas. Telespectatorii și-o aduc aminte pe Camelia Mitoșeru de pe vremea când aceasta era o adevărată divă pe coperțile revistelor din România. Puțină lume îi cunoaște povestea de viață a vedetei. În urmă cu 11 ani, Camelia Mitoșeru a vorbit într-un interviu, pentru prima dată despre trecutul său, dar și despre suferințele sale.

Aceasta a vorbit despre accidentul de mașină în care a fost implicat fiul ei și în urma căruia, iubita sa de la acea vreme, a decedat. Vedeta a povestit că divorțul de cel de-al doilea soț și moartea Cristinei, iubita lui Mihai, au schimbat-o foarte mult. Vedeta regretă că nu a reușit să aibă o familie fericită. „Mi-am dorit familie, dar n-am avut. Vezi, astea sint lucruri pe care nu le-am spus nimanui pina acum si despre care mi-e foarte greu sa vorbesc, nu stiu daca e bine sa vorbesc. Am facut tot ce s-a putut ca sa am familie. Am oferit tot, am creat permanent momente de vis, niciodata nu am mincat fara sa am o masa festiva. Dar de sase ani nu am mai mincat niciodata impreuna, pentru ca ne aduce aminte, mie si lui Mihai, de tot ce a fost frumos si nu mai este. Dupa ce am oferit momente minunate familiei mele, Cristina s-a prapadit, iar sotul meu a divortat, facind toate mirsaviile de pe fata pamintului cind a plecat. Am suferit patru ani, dupa care mi-a trecut. Dar ce mi s-a intimplat mie dupa 2000 incoace m-a pus tare mult pe ginduri.“, a declarat Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru, amintiri neplăcute din trecut

Cu toate că a trecut prin atâtea greutăți, vedeta a avut și câteva sfaturi pentru femei. „Ce vreau eu sa invat femeile este sa isi aleaga, la tinerete, pentru ca doar atunci poti alege, un barbat cu care sa traiasca bine si sa nu le intereseze decit ce e in casa lor. Sa nu-si urmareasca sotii, sa nu tina mortis sa stie vreodata ca le-a inselat si, daca afla, sa-si muste miinile si sa uite. Eu mi-am stricat o casnicie superba din cauza acestui «eu».Sint oribila in viata mea personala, n-am trait niciodata pentru mine. Dar am fost geloasa, posesiva chiar, iar acum totul s-a terminat.“, au fost vorbele Cameliei Mitoșeru.

Mama lui Mitoșeru a mai povestit că în timp ce activa la teatru, dar reprezentanții acestuia nu o lăsau pe Camelia să devină mamă. Incredibil a fost momentul în care vedeta a aflat că este însărcinată cu Mihai. Vedeta se afla împreună cu colegile sale, când a simțit că a mișcat copilul, iar cu două săptămâni înainte de a naște, și-a luat concediu. Când a aflat că este băiat, Camelia Mitoșeru nu s-a bucurat, pentru că își dorea foarte mult o fetiță. Dar a reușit să aibă un băiat minunat, care a crescut alături de ea, pe scena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: