Redactia.ro
Home » Monden » „Mulatra lui Radu Mazăre”, atac la adresa domnișoarelor „de consum”. Rose este indignată de traiul din România

„Mulatra lui Radu Mazăre”, atac la adresa domnișoarelor „de consum”. Rose este indignată de traiul din România

GALERIE FOTO (5) _Mulatra lui Radu Mazăre_, atac la adresa domnișoarelor _de consum_

„Mulatra lui Radu Mazăre”, atac la adresa altor domnișoare care fac parte din viața de noapte a Capitalei. A devenit cunoscută după ce a avut o relație cu fostul edil al Constanței, Radu Mazăre. Rose Adhiambo este o tănără multară născută în România, dar care se simte deranjată de atitudinea domnișoarelor cunoscute de prin lumea bună a vieții de noapte a Capitalei.

„Mulatra lui Radu Mazăre”, atac la adresa domnișoarelor „de consum”. Rose este un adevărat magnet pentru scandaluri mondene

„Mulatra lui Radu Mazăre”, atac la adresa domnișoarelor „de consum”. Rose Adhiambo este un model de culoare din România, fiind cunoscută drept fosta iubită a lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanțe. De asemenea, aceasta a participat și în emisiunea „Gospodar fără pereche„, unde a încercat să-și găsească sufletul pereche.

Recent, se pare că altă femeie s-a implicat într-o relație de-a lui Rose, iar acest lucru a deranjat-o extrem de mult pe mulatră. Ba mai mult, aceasta le-a transmis și un mesaj domnișoarelor de prin lumea bună a vieții de noapte din București. ”Toată viața mea mi-au plăcut c***le deștepte, le-am adorat nu pentru că își vând nurii la kilogram, ci pentru că sunt atât de lep$e încât își găsesc câte un pacient, doi sau trei și își trăiesc viață la maximum… În România, c***le sunt mai respectate decât orice femeie de casă care muncește și, ferească Dumnezeu, să cred că au ceva în plus sau să încurajez derapaje”, a spus Rose.

Mai mult, Rose le explică oamenilor ce înseamnă, de fapt, o femeie de moravuri ușoare. „Mie îmi plac c***le că îmi plac, măcar astea sunt pe față, își asumă, le vezi în fotografii singure că să aibă portofoliul complet, de la mâncare la locațiile în care merg…. sunt asumate. Cuvântul c*** are o paleta largă de înțelesuri, de la prostituție fizică până la cea morală, dar va jur că aia morală e mai gravă decât orice altă formă de prostituție”, mai spus mulatra. Totodată, Rose susține că pentru a trăit în România, femeile trebuie să se prostitueze, iar ceea ce a făcut ea în trecut nu a afectat-o și nici nu regretă. „Voi va dați seama cine conduce țară asta, că e condusă de fătălăi și vagaboante?(…) Mă uit la toate c***le astea care acum 20 de ani erau fără pantofi în picioare, erau îmbrăcați că la țară și azi fac arogante…”, a concluzionat Rose.

Rose a fost implicată în mai multe scandaluri

Rose Adhiambo, fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. În 2016,  „mulatra lui Mazăre” și-a acuzat fostul logodnic că a bătut-o. „Am fost împinsă într-un geam destul de rău. Am avut cioburi în picior. Am sângerat. Trebuie să merg să îmi scot cioburile din picior. Aveam sânge peste tot. Eram foarte speriată, tremuram. Nu mai ţin minte nimic. S-a enervat că l-am dat în judecată”, a declarat Rose. Ulterior, mulatra Rose a șocat pe toată lumea când  a anunțat că este însărciantă. Mai șocant a fost faptul că aceasta nu știa care dintre bărbații din viața ei, este tatăl copilului ei. Chiar și așa,  Rose a făcut tot ce a stat în putință pentru a-și crește singură copilul care acum are patru anișori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: