Redactia.ro
Home » Știri » Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar, afectat de pandemie. Pierderi de milioane de euro

Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar, afectat de pandemie. Pierderi de milioane de euro

GALERIE FOTO (2)

Pandemia își pune amprenta și asupra afacerilor fostului primar al Constanței, Radu Mazăre. Hotelul său din Madagascar, în care a investit milioane de euro, se află în prag de ruină. Resortul de lux a trebuit închis, la un moment dat, atunci când în Madagascar a fost declarată stare de urgență.

Hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar, afectat de pandemie. Pierderi de milioane de euro

Hotelul din Madagascar al lui Radu Mazăre, în care fostul edil al Constanței a investit aproape 13 milioane de euro, este afectat de pandemie. Resortul de lux a trebuit închis, la un moment dat, pe o perioadă nelimitată, din cauza restricțiilor și nu a mai produs, astfel, bani, informează playtech.ro.

Hotelul de lux din Madagascar al lui Radu Mazăre este compus dintr-o piscină imensă, un restaurant, o sală de forță, 16 bungalow-uri amplasate pe plajă, bar-lounge, dar și SPA și magazin. Iubita fostului primar, Roxana Mihalache, anunța în luna martie închiderea hotelului, atunci când în Madagascar s-a introdus starea de urgență.

”În fața amenințării pandemiei COVID-19 și în interesul oaspeților precum și a comunității locale, Mantasaly Resort va rămâne închis pe termen nelimitat. Hotelul își suspendă activitatea. Resortul va fi închis, la fel și restaurantul precum și activitățile sportive acvatice. Dacă ați rezervat în perioada suspendării, vă vom restitui banii. Așteptăm cu nerăbdare să vă reprimim la Mantasaly atunci când împrejurările vor fi prielnice. Este o situație fără precedent pentru toată lumea”, anunța Roxana Mihalache printr-un comunicat postat pe pagina de internet a hotelului.

Image result for radu mazare hotel madagascar

Foto: hotelul lui Radu Mazăre din Madagscar

Radu Mazare, închis pentru nouă ani

Reamintim că Radu Mazăre a fost adus sub escortă în România, în mai 2019, după ce a fost extrădat din Madagascar, pentru ca în țară să-și ispășească pedeapsa de nouă ani de închisoare pentru retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia. Deși a făcut o contestație pentru a-i fi anulată condamnarea, judecătorii i-au respins cererea, iar Radu Mazăre va rămâne în continuare încarcerat la penitenciarul Slobozia. Inițial, după extrădarea din Madagascar, Radu Mazăre a fost adus la penitenciarul Rahova, dar a fost mutat pentru a fi mai aproape de familie.

Radu Mazare cu catuse la ICCJ-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei 1

Radu Mazăre a declarat în sala de judecată că predarea lui către autoritățile române este una frauduloasă.

”Sigur că numele meu e şi notoriu şi controversat. De-a lungul carierei m-am străduit să fac lucruri bune şi să-i ajut pe mulţi. Aducerea mea s-a făcut înainte de alegeri pentru a fi prezentat ca pe un trofeu. Acolo fiind (în Madagascar – n.r.), s-au făcut presiuni în fiecare zi asupra mea pentru a semna că sunt de acord să renunţ la legea din Madagascar. Eu am cerut să fiu prezentat în faţa unui judecător. (…) A început ca o procedură de extrădare legală şi a sfârşit ca o predare frauduloasă. Scopul este evident. Am văzut o corespondenţă a Interpol şi am văzut că cei de acolo se grăbeau să mă predea fără a fi prezent în faţa unui judecător”, a spus Mazăre, despre condamnarea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: