Redactia.ro
Home » Știri » ICCJ i-a respins contestația în anulare al fostului edil al Constanței. Radu Mazăre va rămâne în închisoare

ICCJ i-a respins contestația în anulare al fostului edil al Constanței. Radu Mazăre va rămâne în închisoare

ICCJ i-a respins contestația în anulare al fostului edil al Constanței. Radu Mazăre va rămâne în închisoare

Radu Mazăre va rămâne în închisoare.Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au refuzat joi contestația în anulare lui Rasu Mazăre, motiv pentru care acesta va rămâne la închisoare.

ICCJ i-a respins contestația în anulare al fostului edil al Constanței. Radu Mazăre va rămâne în închisoare

Potrivit Digi24, Radu Măzare a declarar în sala de judecată că a fost extrădat din Madagascar pentru a fi prezentat în România precum un trofeu înainte de alegeri.

Sigur că numele meu e şi notoriu şi controversat. De-a lungul carierei m-am străduit să fac lucruri bune şi să-i ajut pe mulţi. Aducerea mea s-a făcut înainte de alegeri pentru a fi prezentat ca pe un trofeu. Eu am cerut să fiu prezentat în faţa unui judecător.Scopul este evident. Am văzut o corespondenţă a Interpol şi am văzut că cei de acolo se grăbeau să mă predea fără a fi prezent în faţa unui judecător„, a spus Mazăre.

Radu Mazăre va rămâne la închisoare

Avocatul fostului edil al Constaței a solicitat ca Mazăre să fie trimis înapoi în Madagascar, pentru a fi reluată procedura de extrădare, dar judecătorii au respins această cerere.

În 2019, Radu Mazăre a fost prins în Madagascar și extrădat în România pentru a executa o condamnare de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia.

Radu Mazăre s-a căsătorit în închisoare

Radu Mazăre și-a unit destinele în 2019 cu Roxana Mihalache, în cadrul unei ceremonii oficiate la Penitenciarul Rahova. La ieșirea din penitenciar, proaspăta soție a precizat că fostul edil este supărat din cauza situației nedreaptă prin care trece.

„Cum să fie, el este supărat pentru ceea ce se întâmplă, se știe foarte bine, atât timp cât stă 9 ani arestat pentru nedreptate.Vă rog frumos cancan-uri, verighete, chiar nu fac sens având în vedere situația.A fost un moment de suflet atâta tot. Nu sunt supărată, dar vă rog frumos să mă înțelegeți pentru că nu este un moment de cancan-uri. Eu nu sunt o persoană publică, sunt soția lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta, a declarat actuala sotie a lui Radu Mazare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: