Redactia.ro
Home » Știri » Din ce trăiește acum Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre? Femeia s-a reinventat

Din ce trăiește acum Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre? Femeia s-a reinventat

Roxana Mihalache a devenit doamna Mazăre, după ce fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, s-a căsătorit cu iubita lui chiar în penitenciar. Dacă despre controversatul primar de la malul mării se știe că mai are de stat după gratii, acum s-a aflat cu ce se ocupă soția sa de când edilul este închis.

Despre Roxana Mihalache se știe că este o apropiată de-a lui Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, de aproape 20 de ani.

Din ce trăiește acum Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre

Deși a intrat în lumea modei ca și model, Roxana Mihalache a renunțat la podium și s-a dedicat muncii din spatele prezentărilor de modă. Așa se face că în timp ce Radu Mazăre este în spatele gratiilor, Roxana Mihalache se preocupă intens de cariera ei de designer.

Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio, numele fiind ales chiar după porecla “Păluga” cu care Mazăre își alinta iubita din pricina înălțimii ei. Ea a fost cea care, de-a lungul timpului, i-a realizat fostului edil Radu Mazăre toate costumele extravagante pe care acesta le purta în celebrele seri de carnival de la malul mării.

La începutul lui 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecţie de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina. Costumele masculine de lux au fost arătate în cadrul unui show care a fost conceput de designerul internaţional Cătălin Botezatu

Pentru a crea ținute cât mai autentice pentru iubitul său, Roxana Mihalache a călătorit inclusiv până în Africa, tot efortul pentru a se documenta. Tânăra l-ar fi însoțit pe Radu Mazăre și în Madagascar, unde acesta a fugit să se ascundă după ce a fost dat în urmărire international. Acolo, cei doi îndrăgostiți s-ar fi ocupat împreună de resortul construit de fostul edil de la Constanța.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache, căsătorie la Penitenciar

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache și-au legat destinele în ziua de 10 iulie 2019, chiar la penitenciarul în care fostul edil a fost închis. Pasul cel mare a fost făcut după mai mulți ani de relație.

„Avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache despre cel ce urma să-i devină soț.

În ziua marelui eveniment din viața cuplului, Roxana Mihalache a purtat o rochie deschisă la culoare, la care a asortat niște pantofi, o coafură lejeră și un machiaj simplu.

„Nu m-am așteptat. Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum. Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”, a povestit Roxana Mihalache despre momentul cererii, potrivit Adevărul.

Evenimentul a fost unul restrâns și departe de ochii oricărui curios, iar pozele de la fericitul moment nu au ajuns sub nicio formă la presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: