Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate Adam Sandler! Actorul este de nerecunoscut la vârsta 54 de ani

Cum a ajuns să arate Adam Sandler! Actorul este de nerecunoscut la vârsta 54 de ani

GALERIE FOTO (7) Cum a ajuns să arate Adam Sandler! Actorul este de nerecunoscut la vârsta 54 de ani

Adam Sandler este un actor foarte cunoscut, reușind să fie în centrul atenție de fiecare dată. Recent, acesta a apărut în vizorul presei fiind de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus, dar și al vârstei. 

Cum a ajuns să arate Adam Sandler la vârsta de 54 de ani

Adam Sandler este nul dintre cei mai buni comedianţi ai ultimilor ani. De curând, faimosul actor a fost surprins arătând diferit față de cum ne-am obișnuit. Timpul și stilul de viață și-au spus cuvântul asupra celbrului actor, acesta arătând foarte rău în ultima vreme.

În ultimii ani, Adam Sandler s-a schimbat foarte mult, dovadă fiind imaginile care circulă în mediul online cu el, dar și aparițiile din ultimele sale filme.

Cum a ajuns să arate Adam Sandler! Atât aspectul său fizic, cât și activitatea sa din lumea cinematografiei au avut de suferit, totul fiind foarte diferit acum. La cei 54 de ani ai săi, celebrul actor s-a îngrășat și a îmbătrânit foarte mult, ridurile fiind foarte vizibile pe fața acestuia.

Actorul pare complet transformat faţă de look-ul afişat în primii ani de carieră. Acesta pare uşor tras la faţă, iar barba deja grizonantă ne face să privim cu nostalgie către ultimele roluri de succes al actorului, unde acesta afişa un look mult mai fresh.

Cum a ajuns să arate Adam Sandler! Actorul este de nerecunoscut la vârsta 54 de ani

Cine este soția lui Adam Sandler

Adam Sandler și Jackie sunt împreună din anul 1998. S-au căsătorit în 2003 și au două fete superbe, Sadie (13 ani) și Sunny (11 ani). Cuplul a aniversat recent 22 de ani de relație, iar actorul a profitat de ocazie pentru a îi dedica jumătății sale un mesaj special.

”În urmă cu 22 de ani, ne-am privit și ne-am îndrăgostit profund. Abia aștept următorii 22 de ani, tânără doamnă. Te iubesc, a mea fată pentru totdeauna”, a scris actorul pe Instagram, cu ocazia aniversării primei zile în care el și Jackie s-au întâlnit.

Adam și Jackie s-au cunoscut în anul 1998, pe platourile de filmare ale peliculei “Big Daddy”. Jacqueline a fost selectată să joace rolul unei ospătărițe care îi ia comanda la bar. Până în iunie 1999, când filmul a fost lansat, Adam și Jacqueline au început să se întâlnească.

Cum a ajuns să arate Adam Sandler! Acesta nu a fost doar începutul unei povești frumoase de iubire, ci și startul unei cariere de succes în cinematografie pentru Jacqueline. Soția lui Adam Sandler a apărut în multe filme ale actorului, printre care se numără “50 First Dates”, “Little Nicky”, “Just Go With It”, “Grown Ups” și “Grown Ups 2”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: