Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, în lacrimi pe stradă. Tavi Clonda a filmat tot, ce s-a întâmplat cu vedeta

Gabriela Cristea, în lacrimi pe stradă. Tavi Clonda a filmat tot, ce s-a întâmplat cu vedeta

GALERIE FOTO (4)

Gabriela Cristea nu a mai ținut cont că va fi recunoscută și a izbucnit în lacrimi pe stradă, în văzul tuturor. Tavi Clonda a filmat tot, așa că internauții au putut să înțeleagă ce s-a întâmplat cu îndrăgita vedetă.

Gabriela Cristea a trecut printr-un moment extrem de sensibil, așa că a izbucnit în lacrimi pe stradă. Vedeta nu a mai ținut cont de cei ce o priveau.

Gabriela Cristea, în lacrimi pe stradă

Gabriela Cristea a cedat emoțiilor și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în plină stradă. Însă ce s-a întâmplat? Ei bine, s-a întâmplat chiar în prima zi de grădiniță a fetițelor ei, Victoria și Iris.

Momentul emoționant a fost surprins de soțul ei, Tavi Clonda a filmat tot! Acesta a încercat să o încurajeze pe Gabi, însă lacrimile curgeau șiroaie pe obrajii îndrăgitei vedete, imediat după ce și-a lăsat copilele la grădiniță.

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă.”, i-a spus Tavi Clonda Gabrielei Cristea.

Imaginile cu Gabriela Cristea în lacrimi pe stradă au fost recent postate pe canalul de Youtube al vedetei.

Gabriela Cristea, jignită de Maria Constantin: “Grasă și urâtă”

Recent, fosta soție a lui Marcel Toader, Maria Constantin nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa Gabrielei Cristea.

Deși cântăreața de muzică populară a mărturisit că nu o cunoaște personal pe Gabriela Cristea, nu a ezitat și a caracterizat-o pe aceasta drept o femeie ”grasă și rea”, precum ar fi spus-o chiar răposatul ei soț Marcel Toader.

”Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc”, a spus Maria Constantin.

Gabriela Cristea a fost cea de-a cincea soție a lui Marcel Toader, însă mariajul a fost un eșec. În prezent, Gabriela Cristea este căsătorită cu artistul Tavi Clonda, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de fetițele lor Victoria și Iris.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: