Redactia.ro
Home » Monden » Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă actrița

Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă actrița

GALERIE FOTO (13) Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut!

Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut! Celebra actriță este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, interpretând numeroase roluri care au rămas în amintirea publicului. Ajunsă la 54 de ani, Helena Bonham este de nerecunoscut, aceasta fiind surprinsă într-o ipostază inedită în public.

Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut! Cum a fost surprinsă actrița

Helena Bonham Carter a ajuns de nerecunoscut! Helena Carter este o actriță britanică care și-a făcut debutul în cinematografie cu pelicula A Pattern of Roses. Celebra actriță a fost nominalizată la Oscar pentru rolul Kate Crtoy din filmul The Wings of the Dive, iar pentru rolul Enid Blyton a primit o nominalizare al premiile BAFTA. În urmă cu câțiva ani, Helena Bonham Carter făcea senzație cu rolurile sale inedite, dar și cu stilul său de viață excentric. Cu toate astea, vedeta a ajuns de nerecunoscut!

Actrița de la Hollywood a fost surprinsă în urmă cu câteva luni în timp ce se afla la un centru de reciclare. Aceasta a dus o cutie mare plină cu materiale pentru reciclat, în timp ce era ajutată de o prietenă. Un lucru a atras atenția tuturor celor care au văzut-o. Helena era îmbrăcată în stilul său caracteristic, încălțată în papuci și cu părul răvășit. Se știe că acesteia îi place acest stil, dar de această dată, fanii săi au rămas șocați. Mai mult, se pare că vedeta ar avea probleme cu podoaba capilară. Vedeta are un început de chelie, având în vedere imaginile surprise de paparazzi. Chiar și așa, actrița pare să nu se rușineze cu felul în care arată, simțindu-se foarte bine în pielea ei.

Helena Bonham s-a despărțit de Tim Burton

Celebrul regizor Tim Burton și Helena Bonham Carter formau unul dintre cele mai ciudate cupluri de la Holywood, dar iubirea lor părea de neînvins. Ei bine, se pare că relația dintre cei doi nu a mai funcționat, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Helena și Tim au căzut de comun acord să rămână prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi s-au cunoscut în 2001, când lucrau la filmul „Planet of the Apes”, iar la scurt timp s-au îndrăgostit și au decis să fie împreună. De atunci și până în 2014, Tim Burton și Helena Bonham au avut o relație. Relația lor a fost mereu privită ca fiind una neconformistă, mai ales că obișnuiau să locuiască în două case diferite unite de un hol imens.

Pentru Helena, despărțirea de Tim nu este un eșec, ci mai degrabă invers: „Ne-am găsit unul pe celălalt. Și într-adevăr succesul unei relații nu constă în faptul că rămâi împreună pentru totdeauna. Câteodată, nu ți-e scris să-ți petreci toată viața cu celălalt. Dar a fost un dar, un dar imens. Ne avem unul pe altul, avem copii și o groază de lucruri în comun‘, spunea actrița la scurt timp după ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi.Ei bine, actrița și-a găsit fericirea în brațele scriitorului Rye Dag Holmboe, cu 21 de ani mai tânăr. Starul din „Alice în țara minunilor” și seria Harry Potter pare că este foarte îndrăgostită de noul său iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: