Redactia.ro
Home » Monden » Fetița lui Sore s-a făcut mare! Cum arată micuța Erin, care a împlinit 5 ani

Fetița lui Sore s-a făcut mare! Cum arată micuța Erin, care a împlinit 5 ani

GALERIE FOTO (5)

Sore se mândrește cu o fetiță extrem de drăgălașă, care acum s-a făcut mare! Cum arată micuța Erin , la 5 ani.

Sore avea vârsta de 26 de ani când a adus-o pe lume pe micuța Erin. Artista cunocută atât pentru muzica ei, cât și pentru aparițiile în serialul Pariu cu Viața, a născut o fetiță de nota 10 pe data de 25 martie 2016. După ce a devenit mămică, totul s-a schimbat radical pentru artistă, odată cu apariția micuței Erin în viața ei.

Fetița lui Sore s-a făcut mare! Cum arată micuța Erin, la 5 ani

Așadar, de curând fetița lui Sore a împlinit 5 ani, iar acum s-a domnișorit! Micuța Erin începe să “fure” din ce în ce mai mult din trăsăturile fine ale mamei sale.

De ziua micuței sale, Sore a postat un mesaj emoționant la o poză cu fetița ei.

“Acum 5 ani, nu dormisem toata noaptea dintre 24 si 25 martie. Stiam ca la 10 dimineata ne vom cunoaste iar emotia ma tinuse treaza. Cu 30 de minute inainte sa iti aud vocea pentru prima data, nu mai stiam nici ce grupa de sange am, nici daca mancasem ceva, nici ce facusem cu o zi in urma. Mintea mea se golise, amintirile parca mi se stersesera pentru ca, in sinea mea, stiam ca viata mea se va schimba complet, ca eu voi deveni altcineva, cineva mai bun, mai altruist, mai bland, mai, mai, mai. Asa a si fost. De 5 ani, tu imi esti inspiratie, motivatie si fericire. Iubirea ajungem sa o cunoastem doar din momentul in care avem copii. Tot atunci facem cunostiinta cu rabdarea, cu zambetele si lacrimile adevarate, abia atunci invatam ce inseamna responsabilitatea si cat de mari sunt bucuriile mici. Iti multumesc, Erin, pentru ca imi esti profesor si elev, in acelasi timp. Tot ce tu ma inveti, eu iti explic. Si asa crestem impreuna. La multi ani, raza mea de soare”, a fost mesajul lui Sore.

Cine este tatăl fetiței lui Sore

Sore se bucură de micuța Erin împreună cu iubitul ei, Mircea Julean. Însă se pare că artista este cea care nu se grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că este foarte fericită alături de familia ei și fără “acte”.

Și chiar dacă Sore a fost destul de rezervată în a povesti despre ea chestiuni initime de-a lungul carierei sale, artista este acum deschisă atunci când vine vorba de iubitul ei și tatăl micuței Erin. Cei doi s-ar fi cunoscut în 2013.

„Nu m-am îndrăgostit pe loc, dar pe loc am simţit că ceva nu este în regulă. Nu a fost o întâlnire care să mă lase indiferentă. Şi el mi-a zis că e ultima prima întâlnire, aşa mi-a zis. Ne-am logodit de mult. Toată lumea crede că m-a cerut înainte să nasc, dar nu. E un tată minunat, e şi un iubit fantastic. E foarte frumos, sunt super fericită”, a declarat cântăreaţa.

Tatăl copilului ei este tânărul avocat pe nume Mircea Julean. s-a zvonit că acesta ar avea o fetiţă de cinci ani dintr-o relaţie anterioară. Până acum, Sore nu s-a afişat de prea multe ori în preajma lui.

Legat de relațiile anterioare, despre Sore s-a știut că a avut o relaţie cu colegul din LaLa Band, Rapha Tudor. Au existat vorbe că s-ar fi iubit în trecut și cu Smiley, însă totul a rămas la stadiul de zvon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: