Redactia.ro
Home » Monden » Prinți și prințese care au tatuaje, deși Casele Regale le interzic acest lucru

Prinți și prințese care au tatuaje, deși Casele Regale le interzic acest lucru

GALERIE FOTO (10) Prinți și prințese care au tatuaje, deși Casele Regală le interzic acest lucru

Prinți și prințese care au tatuaje. Tatuajele în ziua de azi nu mai sunt un lucru ciudat, mai degrabă, acestea sunt văzute ca o formă artistică de exprimare. Însă, în cazul regalităților și familiilor nobililor, aceste lucru poate deveni un tabu. Membrii Caselor Regale respectă cu sfințenie regulile scrise de demult, motiv pentru care această artă nu este bine privită. Cine sunt cei care au încălcat regulile?

Prinți și prințese care au tatuaje, deși Casele Regale le interzic acest lucru

Prinți și prințese care au tatuaje. Tatuajele sunt interzise în Casa Regală, dar cu toate astea, există prinți și prințese care au încălcat tradițiile și și-au făcut un tatuaj. În ziua de azi, tatuajul nu mai este un tabu, dar în Casele Regale, acesta pot declanșa discuții serioase. Câțiva membri ai caselor Regale au decis să se tatueze, chiar și fără acordul regal. Cert este că fiecare tatuaj are semnificația lui. Așadar, printre membrii regali care au decis să se tatueze se numără Prințesa Stephanie de Monaco. Aceasta este cel mai mic copil al Prințului Rainer al III-lea și al lui Grace Kelly, deci nu are drept real la tronul monegasc. Poate și acesta este motivul pentru care a decis să se tatueze. Aceasta are desenat un dragon pe spate, delfini pe piciorul stâng și o brățară cu flori la încheietura mâinii dreaptă.

Ei bine, dacă mama a recurs la acest gest, era imposibil ca fiica sa, Pauline să nu-și dorească și ea. Aceasta i-a călcat pe urme mamei sale și și-a făcut și ea câteva tatuaje. Pauline are mai multe tatuaje, dintre care unul pe mâna dreaptă, asemănător prințesei Stephanie de Monaco.

Pauline Ducruet tatuaj

În continuare avem o persoană mult mai importantă. Prințul Moștenitor Frederik al Danemarcei urmează să devină rege, dar nu are de gând să renunțe la tatuajele sale. Aceasta are multe desene tatuate pe corp, dintre care unul este vizibil, pe piciorul drept. Frederik are o formă de rechin, realizat în timp ce își făcea serviciul militar.

Prinţul Moştenitor Frederik al Danemarcei

Lady Amelia Windsor nu ține cont de condițiile regale

Este cea de-a 36-a în linia de succesiune la tronul britanic, ceea ce înseamnă că nu are nicio șansă la tron. Astfel, Lady Amelia Windsor nu prea ține cont de regulile impuse de Casele Regale și și-a făcut cel puțin un tatuaj, pe spate, în formă de tigru, fiind de mai multe ori în public.

Lady Amelia Windsor
Lady Amelia Windsor tatuaj

Prințesa Sofia a Suediei a surprins și ea cu tatuajele sale. Chiar în ziua nunții sale, acesteia i-au ieșit la iveală două dintre tatuajele sale. Ea a avut multe tatuaje, dar pe unele le-a șters odată cu căsătoria cu Prințul Carl Philip al Suediei. Totuși, la nuntă s-a văzut tatuajul de pe spate, în formă de soare, dar și cel de pe gleznă.

Prinţesa Sofia a Suediei

Ei bine, ultima pe listă este Ducesa de Cambridge. Kate Middleton nu are niciun tatuaj permanent, dar în timpul unui eveniment oficial ea a purtat unul temporar. Kate l-a însoțit pe William la deschiderea unei secții de pompieri din Sunderland, iar o tânără de acolo a întrebat-o dacă dorește un tatuj Henna. Fără să stea prea mult pe gânduri, Kate a acceptat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: