Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf. Impresara radiază de fericire

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf. Impresara radiază de fericire

GALERIE FOTO (6) Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf. În aceste momente, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își reînnoiesc jurămintele în fața lui Dumnezeu. Impresara a surprins pe toată lumea cu rochia ei de-a dreptul fabuloasă.

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf. Impresara radiază de fericire

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la ceremonia de reînnoire a jurămintelor cu Laurențiu Reghecampf. În această zi ploioasă, Anamaria Prodan și soțul ei au decis să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu, la Snagov. Impresara a îmbrăcat o rochie superbă în această zi specială pentru ea. Conform imaginilor surprinse de paparazzi Spynews, soția lui Reghe a îmbrăcat o ales o rochie neagră, lungă, decoltată, în valoare de mii de euro, care îi scoate în evidență trupul de invidiat. Mai mult, Anamaria a ales un make-up perfect și a accesorizat rochia cu un buchet de bujori albi. Nici Laurențiu Reghecampf nu s-a lăsat mai prejos.

Antrenorul de fotbal a îmbrăcat un costum elegant. Așadar, în aceste momente, chiar de Ziua Copilului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au parte de momente de neuitat. Anamaria și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 12 ani și iubirea dintre cei doi pare că este infinită. Cei doi s-au căsătorit în Los Angeles, unde au avut parte de o nuntă de vis și de o mulțime de surprize.

Anamaria Prodan, îndrăgostită de soțul ei

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România, având în vedere că are tot ce își dorește. Impresara l-a cunoscut pe Reghe când nu aveau nici 20 de ani. Cei doi au fost împreună mult timp, dar Ana a decis că nu este momentul să se implice atât de mult atunci când antrenorul a cerut-o în căsătorie.

Cu toate astea, și-au promis că în cazul în care se vor reîntâlni peste ani, iar sentimentele rămân la fel de puternice, să dea o șansă iubirii lor. Ei bine, acest lucru s-a și întâmplat, iar în prezent, formează o familie fericită și implinită. „Ce tineri eram, sub 20 de ani amândoi, când ne-am cunoscut și altfel decât din auzite și văzute pe terenul de fotbal! Prea tineri, copii încă, am decis eu când el, Laurențiu Aurelian Reghecampf, deja jucător de lot național, a propus să ne căsătorim (…) i-am replicat că e prea devreme pentru un asemenea pas și, de ne e scris să fim împreună, va fi, cândva, într-o altă perioadă, dar pentru totdeauna. Ne-am despărțit, pentru a ne reîntâlni după 13 ani, în 2005. Și zâmbesc acum, la ceas de rememorare.”, povestește Anamaria Prodan în cartea pe care a lansat-o „Da, sunt cea mai bună!”.

Nunta lui Reghe cu Anamaria Prodan

De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat, dar de fiecare dată, impresa a negat aceste informații, demonstrând totodată că flacăra iubirii dintre ei nu s-a stins. „Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simt incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decenta unica, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și a păstrat valorile familie și le a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie in fiecare secunda a vieții care ne a protejat ca nimeni altul si care ne iubeste fara limita„, declara Anamaria despre sotul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: