Redactia.ro
Home » Știri » Mădălina Manole a apărut în visele apropiaților chiar înainte de data la care se împlinesc 11 ani de la moartea sa

Mădălina Manole a apărut în visele apropiaților chiar înainte de data la care se împlinesc 11 ani de la moartea sa

Curând se împlinesc 11 ani de la moartea regretatei artiste Mădălina Manole. Chiar și acum, la mulți ani după ce talentata artistă a plecat în lumea de apoi, încă este plânsă cu lacrimi fierbinți de familie, dar și de fani.

Mădălina Manole, visată de un fan

Nu puțini sunt cei care încă o au în suflet pe Mădălina Manole. Frumoasa artistă a fost una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de către publicul din România și nu numai. Fanii și familia o comemoreazăcu durere în suflet și regret în fiecare an pe data de 14 iulie, zi în care Mădălina Manole a fost găsită fără suflare pe podeaua casei sale.

Recent un fan al aftistei a declarat că a visat-o pe Mădălina Manole. Aceasta i-a apărut în vis și era în zăpadă spunându-i că ea este un înger acum. Bărbatul a precizat în cadrul unei televiziuni că artista i-a apărut în vise.

Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă (…) Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger. „, a fost declarația fanului Mădălinei Manole.

Ce bilet de adio a lăsat artista înainte de a-și pune capat zilelor

Cazul Mădălinei Manole a fost intens mediatizat din cauza morții sinistre. Mădălina părea să fie o femeie împlinită și fericită, dar în urmă cu 11 ani și-a pus capăt zilelor chiar în casa ei. Artista a ingerat un pesticid care i-a fost fata. S-au făcut multe speculări în privința morții ei. Nu mulți știu că ea a lăsat și un bilet de adio înainte de a face gestul necugetat.

Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)„, a scris Mădălina Manole pe bilet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini