Redactia.ro
Home » Monden » Așa arată Mădălina Ghenea la plajă! Scene adorabile cu fiica ei Charlotte, cum se distrează celebra româncă la malul mării

Așa arată Mădălina Ghenea la plajă! Scene adorabile cu fiica ei Charlotte, cum se distrează celebra româncă la malul mării

GALERIE FOTO (8)

După ce s-a despărțit de tatăl fiicei ei, Matei Stratan, chiar când toți sau crezut că sunt pe punctul de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu, frumoasa Mădălina Ghenea a ales să se mute cu micuța ei în Italia. Și se pare că schimbarea i-a priit celebrei românce, care a fost surprinsă recent la plajă, cu fiica ei Charlotte.

Mădălina Ghenea se bucură de momente de relaxare, celebra actriță petrecând câteva zile de vacanță, în Portofino, din Italia, acolo unde a fost surprinsă alături de fiica ei Charlotte.
În imaginile surprinse de paparazii se vede cu ochiul liber că superba româncă este într-o formă de invidiat, iar ipostazele alături de fetița ei de doar 4 ani cu ele sunt adorabile!
Mai mult, celebra actriță și-a întâlnit din nou dragostea. De vacanța împreună s-a bucurat și noul ei partenerul, Andrea Castagnola.

Mădălina Ghenea, la plajă! Scene adorabile cu fiica ei Charlotte

A a împlinit de curând 34 de ani, iar acum frumoasa româncă se bucură de zile de relaxare la malul mării din Italia.
Paparazzi au surprins-o pe Mădălina Ghenea pe plaja Paraggi, lângă Portofino din nordul Italiei. Frumoasa șatenă a fost fotografiată petrecând la malul mării alături de prieteni şi nu lipsește nici fiica ei, Charlotte.

Românca născută în Slatina, a fost surprinsă în timp ce își ajuta fiica să construiască un castel din nisip. Ghenea a avut o apariție incendiară, fiind într-o formă fizică de invidiat, extrem de sexy. Bronzată, Mădălina a ales pentru ieșirea la malul mării un costum alb decupat în zona sânilor şi a bikinilor. Frumoasa șatenă și-a prins părul într-o coadă și l-a împletit.

Mădălina i-a acordat toată atenția micuței Charlotte, într-o atmosferă presărată de zâmbete și pupici. Chiar și noul iubit al Mădălina Ghenea s-a jucat cu fetița celebrei românce, atât cu nisip, cât și în apă. Și mereu a părut că se simte extrem de bine în preajma micuței Charlotte, cu care sigur se înțelege foarte bine. Alături de noul ei partener și fiica ei, Ghenea s-a bucurat de o atmosferă ca într-o adevărată familie!

Mădălina Ghenea a născut-o pe micuța Charlotte în aprilie 2017, tatăl micuței fiind afaceristul Matei Stratan. Însă cei doi au ales în cele din urmă să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Așa se face că acum micuța Charlotte locuiește în Italia, alături de Mădălina Ghenea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: