Redactia.ro
Home » Monden » Jador riscă închisoarea? Gestul făcut la un concert i-ar putea aduce un dosar penal. Ce s-a întâmplat

Jador riscă închisoarea? Gestul făcut la un concert i-ar putea aduce un dosar penal. Ce s-a întâmplat

Jador a ajuns pe perfuzii! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul FOTO

Jador a comis-o! Gestul său de la un concert l-ar putea pune într-o mare dificultate. Se pare că artistul a comis o infracțiune care l-ar putea costa libertatea. Iată ce a putut face artistul și ce l-a adus în această postură.

Jador riscă dosar penal. Ce i-a făcut artistul unui fan

Jador este în mijlocul unei probleme. Se pare că artistul a comis-o în cadrul unui concert pe care îl susținea. Problema a fost faptul că acesta a comis o infracțiune față de unul dintre fanii săi. Povestea a început când un bărbat mai insistent îl tot ruga pe Jador să îi facă o dedicație. Artistul, agasat de acesta, i-a luat bancnota și a rupt-o în fața sa. Lucrul pe care Jador nu-l știa este faptul că acest gest a fost chiar o infracțiune conform codului penal în vigoare.

Jador riscă acum să se aleagă cu un dosar penal și poate să ajungă chiar să facă închisoare pe o perioadă de la trei luni la doi ani pentru faptul că a deteriorat bancnota. În situația cea mai fericită Jador s-ar putea alege doar cu o amendă uriașă pentru ceea ce a făcut.

Ce a spus Jador despre incident

Jador a vorbit pe rețelele de socializare despre acuzațiile care i se aduc. Filmarea s-a răspândit rapid în mediul online și mulți oameni l-au pus la zid pe artist. Acesta nu a stat prea mult cu mâinile în sân și a ieșit să se apere. Acesta le-a spus fanilor că este trist din cauza faptului că toată lumea vine să îi dea bani sau să îl filmeze în loc să danseze pe piesele sale.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani. Am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns. Eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine. Toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…„, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: