Redactia.ro
Home » Monden » Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat în emisiunea Splash! Vedete la apă

Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat în emisiunea Splash! Vedete la apă

Au fost clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea, care a concurat la emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1. A renunțat la săritura în bazin în ultimul moment.

Deși și-a luat inima în dinți și a acceptat să participe la emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1, iată că Gabriela Cristea nu și-a învins unele dintre cele mai îngrozitoare temeri pe care le are. Au fost momente de panică pentru îndrăgita prezentatoare. Aceasta a renunțat la săritura în bazin în ultimul moment.

Inițial, ca toți ceilalți concurenți, Gabriela Cristea a apărut încrezătoare pe platforma de trei metri de la emisiunea Splash! Vedete la apă. Însă tot entuziasmul s-a pierdut destul de repede. Teama și-a spus cuvântul, după două ezitări de a sări în bazin.

Gabriela Cristea, clipe de coșmar la Splash! Vedete la apă

Mai exact, Gabriela Cristea s-a blocat pe platforma de trei metri a bazinului de la Bacău. Deși toți din juriu, dar și colegii de emisiune și publicul au încurajat-o, frica de înălțime i-a dat mari emoții vedetei TV.

Așa se face prezentatoarea a renunțat în ultimul moment la săritura ei în bazin, într-un moment în care toată lumea aștepta cu sufletul la gură să execute de splash de excepție!

”Vreau să urc până la trei și să văd ce și cum. E o piatră de încercare. E foarte complicat pentru mine, am fobii cu apă”, a declarat Gabriela Cristea inițial, înainte de prima încercare.
Cu toate acestea și deși a primit mesaje de încurajare de la soțul și fetițele sale, dar și de la prieteni de familie, de la colegii de pe canapea și chiar și de la juriu, prezentatoarea nu a reușit să-și învingă deloc fobia de înălțime și apă.

Gabriela Cristea, în lacrimi la Splash

După ce a renunțat o dată, dar a revenit pe marginea trambulinei mai mult după ce i-a cerut acest lucru chiar Nea Marin, care se află în juriu, făcându-i pe toți să creadă că acela va fi momentul săriturii sale, din păcate, Gabriela Cristea s-a dat bătută.

Vedeta a părăsit în lacrimi zona de trambuline.

”Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde”, a spus imediat după ce a coborât de pe platforma de sărituri soția lui Tavi Clonda.

În urma deciziei sale, colegii ei au rămas fără replică. Dacă Jean de la Craiova și Nea Marin au declarat că se oftică că bruneta nu a trecut nici de prima etapă a emisiunii. Totodată, Clara și Iulia Albu i-au dat câte o replică care să o motiveze.

”Trebuie să ai foarte multă încredere în tine, totul pleacă de la cap, dar sigur o vei face, cu răbdare”, a sfătuit-o jurata Clara pe vedeta TV.

”Eu mi-aș fi dorit să sari pentru toate mamele care uită de ele și care nu mai au curajul să se surprindă pe ele însele”, i-a spus la rândul ei Iulia Albu, jurata care acordă concurenților nota secretă la Splash! Vedete la apă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: