Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Nuami Dinescu împlinește astăzi 57 de ani

Actrița Nuami Dinescu împlinește astăzi 57 de ani

GALERIE FOTO (11) Actrița Nuami Dinescu împlinește astăzi 57 de ani

Actrița Nuami Dinescu s-a născut pe 13 septembrie 1962 în Pucioasa, județul Dâmbovița. Astăzi împlinește vârsta de 57 de ani. Redacția.ro îi urează „La multi ani”.

Actrița Nuami Dinescu împlinește 57 de ani

Nuami Dinescu s-a născut pe 13 septembrie în 1962 în Pucioasa, județul Dâmbovița. Actrița a copilărit la țară, unde a crescut cu „Cei trei muschetari” si „Winnetou”, zice ea. Nuami Dinescu este cunoscută drept „Tanța”, asistenta lui Teo Trandafir. Cu ani în urmă, Teo Trandafir prezenta o emisiune la postul de televiziune Pro Tv, iar Nuami juca rolul asistentei sale, pe nume Tanța.

Nuami a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Hyperion, prima oară aceasta a fost actor amator, apoi a jucat ca un actor profesionist. Actrița a jucat pe scene teatrelor din Craiova, Brașov, Reșița și Ploiești. A jucat în „Proștii sub clar de luna”, unde a interpretat-o pe Ortansa, a fost Katarina din „Îmblânzirea scorpiei” de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasa”, și multe alte roluri importante.

Actrița a slăbit 25 de kilograme

La 57 de ani, Nuami arată incredibil de bine, mai ales acum când a slăbit 25 de kilograme. Actrița a slăbit cu ajutorul unei diete, iar acum vedeta are tonusul unei tinere și face mult mai mult sport.

Nuami Dinescu este o persoană care iubește animalele foarte mult, motiv pentru care actrița are grijă de foarte multe animale. Aceasta consideră că ani malele au un rol special în viața ei. Una dintre pisicile ei, Wally, a vindecat-o pe vedetă de insomnie.Actrița Nuami Dinescu are 6 pisici și un cățel pe nume Lala, iar toate patrupedele fiind, animale de stradă, luate la propriu de prin gunoaie. Spunea ea, fiecare animal din casa ei, are o poveste de-a dreptul impresionantă.

Drama actriței Nuami Dinescu

Actrița a povestiti în cadrul emisiunii pe care o prezenta cu Teo Trandafir că a fost părăsită de bărbatul cu care își împărțise viața timp de 10 ani.

În urmă cu aproape trei ani, bărbatul cu care îmi împărțisem viața timp de 10 ani, a plecat de acasă. S-a dus la slujbă și nu s-a mai întors! Trei zile l-am sunat și nu mi-a răspuns. A venit să-ți ia acte și lucruri când nu eram acasă. Timp de șase luni am plâns în fiecare zi. Mă duceam la emisiune și fetele de la machiaj mă rugau să nu mai plang, să-mi poată da cu rimel. Intram în emisiune și îmi jucam rolul: râdeam. După, începeam să plâng din nou. Plecarea lui venea după o perioadă grea: mama fusese operată de ulcer varicos și unul dintre cumnații mei murise. În scurt timp, mi s-a încheiat și contractul pe care îl aveam cu Prima Tv, la emisiunea unde eram alături de Teo”, declara Nuami Dinescu cu ani în urma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: