Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui John Legend a ajuns de nerecunoscut. Chrissy Teigen și-a modificat complet fața

Soția lui John Legend a ajuns de nerecunoscut. Chrissy Teigen și-a modificat complet fața

GALERIE FOTO (6) Soția lui John Legend a ajuns de nerecunoscut

Soția lui John Legend a ajuns de nerecunoscut. Este căsătorită cu unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, dar acest lucru nu a împiedicat-o să își facă modificări șocante la față. Chrissy Teigen, partenera de viață a lui John Legend a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Cum arată acum?

Soția lui John Legend a ajuns de nerecunoscut. Chrissy Teigen și-a modificat complet fața

Soția lui John Legend a ajuns de nerecunoscut. Chrissy Teigen este cunoscută ca fiind soția artistului John Legend, dar înainte aceasta și-a făcut apariția în mai multe emisiuni de modelling. Chrissy a rămas în lumina reflectoarelor, mai ales după ce s-a căsătorit cu celebrul artist. De asemenea, vedeta este activă pe rețelele de socializare, unde postează numeroase mesaje controversate. Cu toate astea, ultima apariție a sa, a șocat pe toată lumea. Mulți consideră că ar fi vorba despre o operație eșuată, dar vedeta a lămurit că nu ar fi vorba despre așa ceva. Soția lui John Legend și-a scos grăsimea din obraji, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber, având în vedere că schimbarea este extrem de mare. „Am făcut chestia aia de eliminare a grăsimii bucale la dr Jason Diamond. Am renunţat la băut, iar rezultatele chiar se văd. Îmi place. Da, am făcut-o”, a spus Chrissy, în timp ce îşi arăta obrajii pentru a se vedea că acum are o faţă mult mai tonifiată.

Soția lui John Legend a declarat că s-a lăsat de alcool în decembrie anul trecut, dar de atunci a mai avut câteva scăpări. „Totul despre mine este fals, cu excepţia obrajilor mei”, declara vedeta. În trecut, blondina a recunoscut că a suferit o liposucție la nivelul axilei. „Este un mare secret, dar nu-mi pasă,M-a făcut să mă simt bine în rochii, mai încrezătoare. Nu am regrete, sincer”.

Chrissy Teigen, acuzată de bullying de alte vedete

Soția lui John Legend a fost acuzată de mai multe vedete de bullying, iar acest lucru i-a afectat cariera blondinei. Teigen a fost acuzată de către Courtney Stodden, cunoscută și drept ”mireasa minoră”, în urma căsătoriei sale cu Doug Doug Hutchison, Michael Costello și Farrah Abraham. În urma acuzațiilor, cariera vedetei a avut de suferit. Stodden susține că soția artistului i-a trimis mesaje controversate pe Twitter, atât pe contul public, cât și în mesaje private, prin care o îndemna să se sinucidă.

Mesajele au fost trimise în 2011, când Teigen avea 25 de ani și Stodden 16 ani. Blondina a acceptat scuzele fostului model, dar a declarat că acestea ar fi false. La o lună după ce aceasta a fost acuzată de Stodden, ea a scris un mesaj pe blog prin care își cere scuze pentru comportamentul ei din trecut. ”Pur și simplu nu există scuză pentru mesajele mele oribile de pe Twitter. Eram un troll, pur și simplu. Și îmi pare atât de rău.Am intrat pe Twitter pentru a atrage atenția și pentru a mă da mare cu niște glume pe care le credeam atunci inocente și deștepte. Credeam că sunt tare și mă vor înțelege oamenii dacă râdeam de vedete”, a scris Teigen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: