Redactia.ro
Home » Monden » Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare în mediul online. Fiica Monicăi Gabor s-a transformat radical

Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare în mediul online. Fiica Monicăi Gabor s-a transformat radical

GALERIE FOTO (5) Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare în mediul online.

Irina Columbeanu, apariție surprinzătiare în mediul online. Fiica fostului milionar din Izvorani s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Irina Columbeanu a postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare, iar internauții au rămas șocați.

Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare în mediul online. Fiica Monicăi Gabor s-a transformat radical

Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare în mediul online. Fiica Monicăi Gabor s-a transformat într-o adolescentă. Irinuca, în vârstă de 15 ani, i-a uimit pe internauți cu ultima apariție. Fiica lui Irinel Columbeanu a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini, în care apare îmbrăcată cu o rochie albă din satin, lungă. Se pare că adolescenta este pasionată de modă, demonstrând că se pricepe să-și asorteze ținutele.

Irinuca a ales să-și accesorizeze rochița cu sandale cu toc și un clutch argintiu. Ședința foto a avut loc în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale.Fără doar și poate, Irina a moștenit frumusețea și eleganța mamei sale, devenind o domnișiară în toată regula. După ce tânăra a postat imaginile în mediul online, Irinel Columbeanu a fost lăudat de internauți. „Trăieşte, măi!”, „Doamne, cât de frumoasă eşti!”, „Superbăăă”, „Real princess”, „Tu mi-ai făcut copilăria mai frumoasă”, acestea au fost doar câteva din reacțiile admiratorilor la fotografiile Irinei Columbeanu.

De asemenea, sora Monicăi Gabor, Ramona și-a complimentat nepotica. „Superba mea nepoată, Ai arătat incredibil la Homecoming Dance!” ( o petrecere pentru elevi la americani)., a comentat Ramona Gabor la postarea nepoatei sale.

Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink

În urmă cu câteva săptămâni, se zvonea că Monica Gabor s-a despărțit de iubitul chinez, Mr. Pink. Cei doi sunt împreună de aproape zece ani, iar iubirea dintre ei pare să fie una extrem de puternică. Fostul model a locuit o vreme în Dubai, alături de sora sa, dar ulterior, Monica s-a întors în America, la iubitul ei.

Fostul model a postat recent câteva poze cu fiul afaceristului, sem că vedeta s-a împăcat cu Mr. Pink. Monica a ieșit alături de fiicas a și fiul afaceristului la un festival unde Irinuca a participat ca voluntar. Întrebat despre despărțirea de Monicăi Gabor de Mr. Pink, Irinel Columbeanu, fostul soț al acesteia, a refuzat să comenteze speculațiile. Fostul milionar a declarat că nu a mai vorbit cu fosta lui parteneră și nu știe ce se întâmplă între ea și iubitul ei. „Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: