Redactia.ro
Home » Monden » Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a, în America! Primele declarații ale lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a, în America! Primele declarații ale lui Irinel Columbeanu

GALERIE FOTO (5) Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a

Au fost momente emoționante în fosta familie Columbeanu, asta după ce fiica lui Irinel și a Monicăi a absolvit clasa a VIII-a în SUA. Fostul milionar a postat primele imagini cu fiica lui și a imortalizat această etapă din viața ei. 

Irina Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a, în America

Timpul a trecut imediat, astfel că, acum, Irina Columbeanu trece prin momente unice acum în viața ei! Unica fiică a fostului milionar de la Izvorani a absolvit clasa a VIII-a în America, iar tatăl său este cu siguranță cel mai mândru! Acesta a postat mai multe imagini cu aceasta și a imortalizat momentele importante cu fiica sa, care este o domnișoară în toată regula!

Irina locuiește, în prezent, cu mama ei, Monica Gabor, în America. Chiar și așa, fostul soț al brunetei s-a declarat extrem de mândru de fiica lui și a dorit să le arate și interauților fotografii de colecție de la marele eveniment. Afaceristul a postat și un videoclip cu speech-ul fiicei sale, de final de an.

În imaginile pe care Irinel Columbeanu le-a postat în mediul online, Irina apare pe scenă, susținând un discurs despre toate lucrurile pe care le-a învățat în cei opt ani de școală. Fiica afaceristului este îmbrăcată într-un costum în carouri, format dintr-un sacou și o fustă scurtă.

”Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a scris Irinel Columbeanu pe Instagram.

Motivul pentru care Irina Columbeanu s-a mutat în America

Fiica celebrului milionar, Irinel Columbeanu, locuiește deja de doi ani cu mama ei, Monica Gabor, în America. Motivul pentru care tânăra a părăsit România l-a dezvăluit chiar tatăl ei într-unul dintre interviurile date. Potrivit acestuia, Irinei îi este mult mai bine să locuiască cu mama ei în această perioadă.

Irina Columeabu s-a mutat în Statele Unite, acolo unde locuieste cu mama sa, Monica Gabor, și partenerul ei de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irinel Columbeanu a spus că nu mai avea cum să-i plătească școlarizarea fiicei lui, iar acest lucru a dus la mutarea acesteia în America.

”Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a explicat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a mărturisit că acum ține legătura cu fiica lui prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu transformă relația la distanță într-o dramă, deoarece a pus întotdeauna pe primul loc binele Irinei Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: