Redactia.ro
Home » Monden » De ce a plecat Irina Columbeanu în America: ”Nu trebuie să o considerăm o dramă”

De ce a plecat Irina Columbeanu în America: ”Nu trebuie să o considerăm o dramă”

GALERIE FOTO (3) De ce a plecat Irina Columbeanu în America

Fiica lui Irinei Columeabu este stabilită de doi ani în State, unde locuiește cu mama ei. De ce a plecat Irina Columbeanu în America?

De ce a plecat Irina Columbeanu în America

Fiica celebrului milionar, Irinel Columbeanu, locuiește deja de doi ani cu mama ei, Monica Gabor, în America. Motivul pentru care tânăra a părăsit România l-a dezvăluit chiar tatăl ei într-unul dintre interviurile date. Potrivit acestuia, Irinei îi este mult mai bine să locuiască cu mama ei în această perioadă.

Irinel Columbeanu a povestit la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, câte puțin din viața lui actuală și cum se descurcă acum că a pierdut o mulțime de bani. De asemenea, fostul milionar a explicat și de ce a plecat Irina Columbeanu în America potrivit wowbiz.ro.

Irina Columeabu s-a mutat în Statele Unite, acolo unde locuieste cu mama sa, Monica Gabor, și partenerul ei de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irinel Columbeanu a spus că nu mai avea cum să-i plătească școlarizarea fiicei lui, iar acest lucru a dus la mutarea acesteia în America.

De ce a plecat Irina Columbeanu în America

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a explicat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica sa de când a plecat

De asemenea, Irinel Columbeanu a mărturisit că el și fiica lui nu s-au mai văzut fizic de doi ani, de când aceasta a plecat la mama ei. Cu toate acestea, afaceristul a afirmat că vorbește mereu cu Irina și o vede cum crește, chiar dacă doar cu ajutorul tehnologiei.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a declarat Irinel Columbeanu.

De ce a plecat Irina Columbeanu în America

De ce a plecat Irina Columbeanu în America! Într-un interviu acordat în urmă cu mai mult timp, Monica Gabor a declarat că ar face orice pentru fiica ei și a explicat că relația dintre ea și fostul soț este una bună acum.

”Da, acum mă înţeleg foarte bine cu el, în sensul în care ne putem suna oricând şi putem vorbi despre orice aspect legat de Irina, ca doi oameni civilizaţi. De când a fost în America şi a văzut că am o relaţie cu un om de bună credinţă, cu intenţii serioase, că sunt într-un mediu mai mult decât OK, că am o viaţă bună, s-a convins că nu am nicio intenţie s-o păstrez în America cu forţa şi că n-aş face niciodată ceva ilegal sau care să-mi pericliteze viitorul şi, implicit, viitorul Irinei. E adevărat că i-au trebuit cinci ani să se convingă de asta şi că şi el a făcut unele eforturi. Dar şi eu le-am acceptat pe toate, pentru că Irina merită orice efort din partea mea”, declara Monica Gabor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: