Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Irina Columbeanu. Fetița lui Monica Gabor și Irinel Columbeanu este tot mai frumoasă

Cum mai arată Irina Columbeanu. Fetița lui Monica Gabor și Irinel Columbeanu este tot mai frumoasă

Irina Columbeanu, fetița foștilor soți, Irinel Columbeanu și Monica Gabor crește tot mai mult și capătă din trăsăturile frumoase ale mamei sale. Ea a dispărut din lumea mondenă, de ceva timp. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare a postat câteva fotografii în care prezenta mai multe măști de protecție. Fanii săi au rămas uluiți când au revăzut-o.

Cum arată acum Irina Columbeanu

De când a plecat în SUA, Irina Columbeanu, fiica foștilor soți, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, a evitat să mai posteze vloguri pe canalul său de youtube. Cu toate acestea, odată cu pandemia, a revenit pe Instagram, unde a postat câteva fotografii în care prezenta măști de protecție și îndemna la respectarea măsurilor de siguranță anti-covid. Cum urmăritorilor săi le-a fost dor să o revadă, imediat au apărut reacții, potrivit spynews.ro.

Irina Columbeanu a reapărut pe Instagram cu o mască de protecție neagră, căreia îi făcea și reclamă. “Totul se rezumă la siguranță. Eu mi-am luat maștile de la @atxgppe și in curând vor fi disponibile și în România!”, a scris Irina.

Fanii i-au recomandat, Irinei Columbeanu să posteze clipuri video pe Youtube și Tik-Tok  pentru că ” lumea e foarte îngrijorată”. Totodată, fanii Irinei spun că…le-a cam trecut din admirația pentru aceasta, odată cu dispariția îndelugată de pe rețelele de socializare.

„Am și uitat cum arătai, utea măcar sa anunțe că o să ia o pauză și că o să lipsească, mie îmi plăcea în august mult de ea, dar mi- a trecut. Alții cum pot să zică că iau o pauză?, Mai postează pe YouTube și tik tok ! Lumea e foarte îngrijorată !”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor din comentarii.

Sursa: Instagram

Cu toate că poartă mască, se vede cum la cei 13 ani, Irina moștenește din frumusețea Monicăi Gabor. Pare că o ajunge la înălțime pe mama sa. Totodată, masca îi scoate în evidență ochii asemănători cu cei ai mamei sale.

Irina Columbeanu, stabilită de doi ani în SUA

Irina Columbeanu se află de doi ani în SUA, alături de mama sa, tatăl ei vitreg, miliardarul chinez, Mr. Pink, pe numele său real, Poe Qui Ying Wangsuodar și fratele ei vitreg. Iar de când este plecată, tatălui ei, Irinel Columbeanu, îi este dor să o revadă. Mai are din fosta vilă de la Izvorani, doar un album foto cu fetița lui.

”Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a declarat Irinel Columbeanu.

Cu toate acestea, Irinel este convind că fiica sa va avea un viitor strălucit. În pofida depărtării, el reușește să țină legătura cu Irina prin intermediul rețelelor de socializare.

„Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual.”, a mai adăugat acesta.

Viața Irinei Columbeanu pare că s-a schimbat de când s-a mutat cu mama sa. Dacă înainte posta mai multe filmulețe pe youtube, educative, cu o comunitate mare de urmăritori, iată că a renunțat la a mai face acest lucru. Asemeni mamei sale, este mai mult absentă din mediul virtual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: