Redactia.ro
Home » Monden » Vila lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare. Prețul fabulos al palatului cu 15 dormitoare

Vila lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare. Prețul fabulos al palatului cu 15 dormitoare

Vila Izvorani

Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare de către noul propietar. Prețul palatului cu 15 dormitoare depășește trei milioane de euro. Aici sunt incluse și obiectele de artă printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”.

Vila lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare

Palatul din Izvorani al lui Irinel Columbeanu se scoate la vânzare de noul proprietar. Asta în timp ce omul de afaceri stă în ultima vreme într-un apartament cu două camere din Colentina. Pentru impunătoarea vilă cu 15 dormitoare se cere un preţ de 3,9 milioane de euro. Pe lângă acestea sunt incluse și obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”.
Dacă nu se găseşte un cumpărător pe măsura preţului, domeniul poate fi şi închiriat pentru 15.000 de euro pe lună. Click.ro a aflat că imobilul nu-i mai aparţine lui Columbeanu din anul 2012.
“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”– aceasta este descrierea folosită de “Regatta Real Estate”, o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux.
După fotografiile prezentate pe site-ul şi pagina cunoscutei agenţii imobiliare, este uşor de intuit că este vorba despre imobilul care a aparţinut în vremurile bune lui Irinel Columbeanu.

De 8 ani, vila nu îi mai aparține lui Columbeanu

Iată că “palatul de la Izvorani”, aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea.

De când și-a pierdut averea și a fost nevoit să își vândă vila din Izvorani, suferința lui Irinel Columbeanu este tot mai mare. Mai ales atunci când vine vorba de fiica sa. Omul de afaceri a apărut la TV cu ochii în lacrimi, la doi ani de când Irina s-a mutat în SUA, alături de Monica Gabor. Columbeanu spune că de la palatul din Izvorani a luat un singur lucru: un album primit cadou din partea PROTV în care apare alături de fetița lui.

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”  de la PROTV.

Dacă în urmă cu 13 ani, averea să era, potrivit presei mondene, de aproximativ 150 de milioane de euro, conducea mașini de lux și avea mai multe terenuri în județul Ilfov, acum, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea. A fost afectat de criză economică și a dat chix în afacerile cu materialul de construcțîi „columbenit”. Mai mult, a fost executat silit de o banca din România, într-un dosar de 3 milioane de euro, pentru un împrumut făcut de firma să.

„Greutățile pe care viață le aruncă în calea oamenilor trebuie luate că atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioada reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casă din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea menționată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: