Redactia.ro
Home » Știri » De nerecunoscut! Cum arată Irinel Columbeanu la 63 de ani și câți bani mai are

De nerecunoscut! Cum arată Irinel Columbeanu la 63 de ani și câți bani mai are

GALERIE FOTO (3)

Irinel Columbeanu revine în atenția tabloidelor din România, însa nu cu o tânără focoasă la braț si aroganțe de milionar, ci cu o viata de om obisnuit! Fostul iubit al Monicăi Columbeanu trăiește modest și este de nerecunoscut.

Dacă până mai deunăzi se plimba pe străzile din București cu bolizi de lux și iubite top model, astăzi, Irinel Columbeanu a schimbat puțin traseul în viață și imaginea de Don Juan. Fostul soț al Monicăi Gabor, cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani, plătește chirie pentru apartamentul în care locuiește și se învârte în anturaje nepotrivite.

Fotografii l-au surprins pe Irinel la terase de cartier și în compania unui alt nume sonor din showbiz-ul românesc, Ion Boschet (Ionel Cojocea) care în urmă cu câțiva ani și-a bătut iubita, pe Andreea Spătar, în plină stradă.

Conform evz.ro, apropiați ai lui Irinel Columbeanu spun că averea acestuia se diminuează pe zi ce trece, iar viață fără griji, în compania iubitelor tinere cu care altă dată se distra în cluburile de fițe din capitală și nu numai, este istorie. Nici prietenii cu care se afișa în lumea bună a capitalei nu mai fac parte din cercul select al fostului Don Juan de București. Conform presei mondene, ex-milionarul a fost nevoit să își vândă din mașinile luxoase pe care le avea în colecția privată și să treacă de la Rolls-Royce și Bentley la Opel Astra. Mai mult decât atât, Irinel plătește chirie lunară pentru apartamentul cu două camere în care locuiește, situat la câțiva kilometri de București.

Și vila de la Izvorani, unde s-a consumat căsnicia cu Monica Gabor, este de domeniul trecutului, și asta pentru că Irinel a fost executat silit de către banca de la care a cerut un împrumut de 5,5 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: