Redactia.ro
Home » Știri » Irinel Columbeanu, în lacrimi de dorul fiicei sale: ”Nu am mai văzut-o”

Irinel Columbeanu, în lacrimi de dorul fiicei sale: ”Nu am mai văzut-o”

Irina Columbeanu

De când și-a pierdut averea și a fost nevoit să își vândă vila din Izvorani, suferința lui Irinel Columbeanu este tot mai mare. Mai ales atunci când vine vorba de fiica sa. Omul de afaceri a apărut la TV cu ochii în lacrimi, la doi ani de când Irina s-a mutat în SUA, alături de Monica Gabor.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de doi ani

Irinel Columbeanu trece prin clipe din ce, în ce, mai grele. Suferința pierderii averii este amplificată de cea de dorul fiicei sale, Irina, stabilită de doi ani în America alături de Monica Gabor. Columbeanu spune că de la palatul din Izvorani a luat un singur lucru: un album primit cadou din partea PROTV în care apare alături de fetița lui.

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”  de la PROTV.

Irinel Columbeanu păstrează legătura cu Irina

Însă, după ce s-a războit cu fosta soție, ba chiar și-au aruncat cuvinte grele, acum cei doi, Irinel și Monica, în grija căreia se afla fata lor, au dat totul uitării și au o relație normală, comunică și fac totul pentru ca Irina să ducă o viață perfectă.

”Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai adăugat fostul milionar de la Izvorani.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au luptat, în 2011-2012, o perioadă lungă de timp pentru custodia fiicei lor, care, în cele din urmă a fost câștigată de afacerist. Astfel, până în urmă cu doi ani de zile, Irina a fost crescută de tatăl ei, asta până a ales să se mute la cea care i-a dat viață.

Unde locuiește acum Irinel Columbeanu

De la vila uriașă din Izvorani, fostul milionar Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un apartament de doar două camere, într-un bloc din București.Dacă în urmă cu 13 ani, averea să era, potrivit presei mondene, de aproximativ 150 de milioane de euro, conducea mașini de lux și avea mai multe terenuri în județul Ilfov, acum, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea. A fost afectat de criză economică și a dat chix în afacerile cu materialul de construcțîi „columbenit”. Mai mult, a fost executat silit de o banca din România, într-un dosar de 3 milioane de euro, pentru un împrumut făcut de firma să.

„Greutățile pe care viață le aruncă în calea oamenilor trebuie luate că atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioada reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casă din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea menționată mai sus.

Apartamentul în care locuiește acum este unul cât se poate de modest. Are doar două camere și este mobilat foarte simplu. Mai mult, de pe ferestrele locuinței nu mai poate fi admirat peisajul plin de verdeață că cel de la Izvorani, ci de jur împrejur se văd doar blocurile din vecini. Irinel Columbeanu nu mai are angajați care să îi facă curateni sau să îi gătească. Acum, se gospodărește singur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: