Redactia.ro
Home » Monden » Din palat a ajuns o dărăpănătură. Cum arată peste ani vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu? A fost lăsată de izbeliște

Din palat a ajuns o dărăpănătură. Cum arată peste ani vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu? A fost lăsată de izbeliște

GALERIE FOTO (8) Din palat a ajuns o dărăpănătură

Fostul mare afacerist din România, Irinel Columbeanu se pare că nu mai are puterea fizică de altădată, ajungând la o vârstă înaintată.

În ultimii ani, au început să apară probleme cu banii, iar mașinile de lux și restaurantele au fost excluse treptat din viața acestuia.

Din palat a ajuns o dărăpănătură. Cum arată peste ani vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu? A fost lăsată de izbeliște

Irinel Columbeanu, în vârstă de 63 de ani se pare că nu mai are puterea financiară de altădată. Fostul om de afaceri a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat în Colentina, după ce vila sa celebră de la Izvorani a fost scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro. Potrivit click.ro, deși clădirea este acum umbrită de buruieni, imobilul valoareză o avere.

Pe vremuri, în această vilă aveau loc petreceri cu mare fast și cu invitați de seamă pe care fostul soț al Monicăi Gabor le-a organizat timp de mulți ani. Acum, acele evenimente au rămas istorie și doar amintirile îl mai leagă acum pe fostul milionar de acel loc.

Dacă înainte Irinel Columbeanu conducea numai mașini de lux, acum vedeta se mulțumește doar cu un Opel la mâna a doua.

Irinel Columbeanu, mesaj bizar pe Youtube

Irinel Columbeanu rămâne tot mai singur în ultima perioadă. Fiica sa Irina, în vârstă de 13 ani a decis să se mute în Statele Unite ale Americii alături de mama sa și soțul ei. Recent, fostul afacerist a postat un videoclip pe canalul său de Youtube,în care susține că a primit o notificare de la companie în care era anunțat că urmează să i se închidă contul, din lipsă se activitate.

Astfel, Irinel Columbeanu a postat un mesaj bizar. „Acum 13 zile am fost somat să mai postez deoarece nu am mai făcut-o de peste 6 luni, în caz contrar canalul meu de YouTube urma să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai.

În acest răstimp am tot observat, ce și cum mi și ni se-ntâmplă, încep deja să trag unele concluzii și de-abia aștept să le împărt„, a spus Irinel Columbeanu.

După cinci ani de căsnicie, Monica și Irinel Columbeanu au decis să divorțeze. La doar 19 ani, Monica devenit soția marelui afacerist, iar după un timp a adus-o pe lume pe Irinuca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: