Redactia.ro
Home » Monden » Adio, Bentley! Ce mașină conduce azi Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor, falit?

Adio, Bentley! Ce mașină conduce azi Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor, falit?

GALERIE FOTO (8) Adio, Bentley! Ce mașină conduce azi Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor, falit?

Adio, Bentley! Ce mașină conduce azi Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor, falit? Fotografiile incredibile din mașina de câteva mii de euro pe care o conduce acum. Pe vremuri, aceasta era mașina de serviciu a angajaților săi.

Au apus zilele de glorie și faimă pentru milionarul Irinel Columbeanu. Fetițele nu mai roiesc în jurul său ca odinioară, afacerile-i sunt pe butuci și rezervele încep să se cam termine. Spunem asta pentru că banca i-a pus sechestru pe renumita vilă din Izvorani și a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu 2 camere. Mai apoi și-a scos la vânzare Bentley-ul pe care dădea în anul 2004 dădea 240.000 de euro pentru a-l cumpăra.

Surprins de paparazzi cancan.ro, Iri a fost fotografiat la volanul unei mașini de câteva mii de euro, un Opel Astra. Se pare că în timp ce fosta sa soție Monica Gabor duce o viața liniștită și lipsită de griji alături de Mr. Pink, Irinel Columbeanu se obișnuiește cu viața unui om modest. Fiica lor a strâns o comunitate destul de impresionantă pe rețelele de socializare. Astfel, Irinuca are în peste 150.000 de oameni care o urmăresc pe Instagram și alții 348.000 pe youtube. Însă, se pare că frumoasa domnișoară nu a mai postat nimic de ceva timp.

Chiar dacă mariajul dintre el și Monica Columbeanu s-a încheiat cu mulți ani în urmă, se pare că Iri a solititat scoaterea în insolvență a firmei pe care fosta sa soție o are în România. Motivul ar fi datoriile imense pe care aceasta le are către tatăl copilului ei. Așadar, vor să scoată la licitație toate bunurile pe care acea firmă le deține.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF Insolvency SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii. Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului”, au decis magistrați în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: