Redactia.ro
Home » Monden » Imagini uluitoare cu vila lui Irinel Columbeanu arsă. Cum arată acum proprietatea de peste 3 milioane de euro

Imagini uluitoare cu vila lui Irinel Columbeanu arsă. Cum arată acum proprietatea de peste 3 milioane de euro

GALERIE FOTO (3)

Irinel Columbeanu, cel mai cunoscut milionar din România, nu mai e de mult ce a fost. Acesta a ajuns la sapă de lemn și locuiește într-un apartament în chirie, după ce faimoasa lui vilă din Izvorani a ars din temelii.

Irinel Columbeanu și-a pierdut vila din Izvorani într-un incendiu

Sâmbătă, vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii din vecinătate au contactat imediat autoritățile și la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor, cu zece autospeciale de stingere și două autoscări. Pompierii s-au chinuit timp de opt ore să stingă flăcările care au distrus faimoasa casă a milionarului.

”Incendiu la o vilă P+1 in Izvorani, strada Jandarmeriei. Suprafața pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1000 mp. Alertate în total zece autospeciale de stingere și două autoscari. Incendiul s-a extins de la subsol către parter și etaj. Se acționează circular, pe toate laturile clădirii. Nu sunt persoane rănite. Alimentarea cu apă se face din lac și de la Complexul Olimpic Izvorani”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Vila lui Irinel Columbeanu a ars din temelii
Vila lui Irinel Columbeanu a ars din temelii

Potrivit spynews.ro, flăcările au pornit de la parterul vilei și au urcat încet spre acoperiș. Locuința de lux care a aparținut cândva fostului milionar, cu 15 dormitoare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton și cu numeroase obiecte rare de artă, a rămas doar o amintire.

”S-a manifestat cu degajări foarte mari de fum şi flacără deschisă la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată fiind de aproximativ o mie de metri pătrați. Fără victime până în acest moment”, anunțau ieri reprezentanții ISU.

Milionarul nu mai era proprietarul vilei din Izvorani

Irinel Columbeanu nu mai era proprietarul vilei încă din anul 2012. Actualul proprietar scosese la licitație locuința de lux la suma de 3,9 milioane de euro. În plus, pentru cei care nu-și permiteau o sumă atât de mare, vila din Izvorani se putea închiria cu suma de 15.000 de euro pe lună. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru a afla cu exactitate motivul de la care a pornit incendiul devastator.

“Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro”, a declarat președintele agenției imobiliare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: