Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea a ieșit din izolare! Cum arată acum vedeta

Andreea Mantea a ieșit din izolare! Cum arată acum vedeta

GALERIE FOTO (3) Andreea Mantea a ieșit din izolare!

Andreea Mantea a ieșit din izolare! În ultimele săptămâni, Andreea Mantea și fiul ei, David, au trecut prin momente dificile. Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus, iar acum au ieșit din izolare. Care este starea lor de sănătate?

Andreea Mantea a ieșit din izolare! Cum arată acum vedeta

Andreea Mantea a ieșit din izolare! Vedeta de la Kanald a fost infectată cu noul coronavirus. Alături de ea, și David, fiul ei a contactat noul virus, motiv pentru care au fost nevoiți să se auto izoleze. Din fericire, cei doi nu au ajuns la spital, pentru că nu au avut o formă gravă. Astăzi, Andreea Mantea a fost mai fericită ca niciodată, căci a ieșit din izolare. Vedeta și fiul ei au stat două săptămâni în izolare, timp în care a luat o pauză la activitățile pe care le are. ”Gata! Mi-am revenit! Cred…Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați!’‘, a scris Andreea pe rețelele de socializare.

Andreea a iesit din izolare

Andreea este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Prezentatoarea tv a atașat o imagine pe Instagram și le-a transmis că se simte foarte bine. Frumoasa brunetă a fost extrem de fericită și nu a ezitat să iasă la plimbare.

Andreea Mantea, declarații șocante despre Cristi Mitrea

Andreea Mantea are un copil cu luptătorul K1 Cristi Mitrea. Deși multă lumea credea că cei doi se înțeleg bine de dragul copilului lor, se pare că adevărul este cu totul altul.Bruneta a făcut declarații șocante despre relația cu sportivul, asta după ce Mitrea s vorbit despre cuum nu și-a recunoscut copilul, la început, iar acum în certificatul de naștere a lui Davi, la tată, apare o linie. Andreea Mantea a declarat că a fost lovită de marele sportiv în timpul sarcinii. „A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a spus Andreea Mantea.

De asemenea, bruneta a fost deranjată de faptul că el a menționat că are o relație excepțională cu fiul lui. Realitatea, spune Andreea, e cu totul alta. David nu vrea să se mai întâlnească cu tatăl lui și nu-i mai place să-și petreacă timpul cu el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: