Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, declarații surprinzătoare despre soacra sa

Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, declarații surprinzătoare despre soacra sa

GALERIE FOTO (6) Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf.

Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au construit de-a lungul anilor, un adevărat imperiu. Recent, antrenorul a declarat oficial că divorțează de sexy impresara, după 15 ani de relație. În urmă cu ceva timp, Anamaria vorbea despre relația pe care o are cu mama soțului său.

Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf. Impresara, declarații surprinzătoare despre soacra sa

Ce relație are Anamaria Prodan cu mama lui Laurențiu Reghecampf. În urmă cu trei ani, celebra interpretă de muzică populară, Ionela Prodan s-a stins din viață. Fiica sa cea mare, Anamaria Prodan a rămas îndurerată în urma morții acesteia. În același an, Laurențiu Reghecampf își pierdea tatăl, pe Harry Reghecampf. Atunci, Anamaria și Laurențiu au trecut prin momente cumplite, dar s-au sprijinit unul pe celălalt și au avut tăria să meargă mai departe. Chiar și așa, se pare că cei doi au ajuns în punctul în care vor divorța.

Deși Reghe este cunoscut atât la nivel național, cât și internațional, mama acestuia a preferat să fie discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan vorbea despre relația pe care o are cu soacra sa. În vârstă de 72 de ani, Marga Reghecampf ține foarte mult la unicul său fiu. Impresara declara că se înțelege foarte bine cu mama soțului său. „Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Anamaria Prodan si soacra sa
Marga Reghecampf

În urmă cu câteva luni, când Anamaria Prodan făcea dezvăluri surprinzătoare despre relația lor, Reghe a dezvăluit că trece printr-o dramă. Mama sa ar fi bolnavă, această fiind diagnosticată cu o formă de cancer. „Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a spus celebrul antrenor, potrivit Playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

În urmă cu câteva zile, antrenorul de la U Craiova a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Cei doi au impreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstăde 13 ani, fiecare având copii din precedentele mariaje. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf.

Anamaria Prodan și Reghe s-au căsătorit în vara anului 2008. Impresara se află la al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, în 2007. De asemenea, Reghe trece prin al doilea divorț, după cel de Mariana Pfeiffer, care a avuut loc în 2008.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: