Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce bani va rămâne Anamaria Prodan după ce va divorța de Laurențiu Reghecampf

Cu ce bani va rămâne Anamaria Prodan după ce va divorța de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină. Nu vreau să divorțez”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin scandal de divorț. Nu este un secret faptul că de-alungul căsniciei, cei doi au strâns o adevărată avere, ajungând se fie în topul celor mai bogați români. Acum, în decursul procesului de divorț va interveni și procedura de partaj al averii. 

Cu câți bani va rămâne Anamaria Prodan după divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt pe punctul de a-și spune defintiv adio, lucru confirmat chiar de antrenor. Așa cum se procedează în orice proces de divorț, va interveni partajul, mai precis împărțirea averilor pe care le-au dobândit de-alungul căsniciei. Este un lucru deja știut faptul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au strâns o avere imrpesionantă cât timp au fost împreună. Într-un interviu mai vechi, impresara a declarat că averea ei împreună cu Reghe se situează între 50 și 100 de milioane de euro.

Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e ăla. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc.„, declara mai de mult Anamaria Prodan.

Ce părere are Anamaria Prodan despre partaj

Anamaria Prodan a mai trecut printr-un divorț. Ea a mai fost căsătorită în trecut cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu alături de care are două fiice superbe. Ea a declarat în trecut că nu a existat niciun partaj în momentul divorțului, iar dacă se va pune vreodată problema divorțului între ea ți Laurențiu Reghecampf, atunci impresara e sigură că nu se va lăsa cu scandal.

Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă.  Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat.„, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini