Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pare ireal! Ea este femeia care nu s-a tuns timp de 23 de ani. Este incredibil cum arată părul ei

Pare ireal! Ea este femeia care nu s-a tuns timp de 23 de ani. Este incredibil cum arată părul ei

GALERIE FOTO (5)

Pare de neimaginat! Ea este rusoaica superbă care de 23 de ani nu și-a tuns părul. Podoaba sa capilară uimește orice persoană care o vede. În mod surprinzător ea spune că nu îi este deloc greu să îl îngrijească. Iată povestea Anzhelikai.

Cum a ajuns să aibă părut atât de lung

O asistentă medicală în vârstă de 28 de ani din orașul rus Irkutsk a fost poreclită „ Rapunzel ” deoarece are părul până la gleznă care nu a fost tuns de 23 de ani. În mod surprinzător, Anzhelika Baranova, în vârstă de 28 de ani, din Irkutsk, Rusia , a spus că părul nu are nevoie de prea multă întreținere și pur și simplu îl spală de două ori pe săptămână și îl lasă să se usuce.

Și, deși recunoaște că uneori poate fi inconfortabil, Anzhelika a spus că merită chinuiala. Asistenta medicală Anzhelika Baranova, nu a mai fost tunsă de la vârsta de cinci ani, iar acum părul aproape ajunge la pământ.Rusoaica de 28 de ani a decis că îi place părul ei lung când era mică și a decis să nu-l tundă.

Am avut părul frumos încă din copilărie, deci nu a fost tăiat de când aveam cinci ani. Nu l-am dezvoltat niciodată intenționat, ci doar m-am gândit că ar trebui să fie așa.Totul este foarte simplu, îngrijire minimă. Îmi spăl părul de două ori pe săptămână cu un balsam hidratant pentru o pieptănare ușoară, apoi îl usuc natural și îl pieptăn foarte atent. Cei dragi, ca și mine, cred că părul lung arată foarte frumos.„, a declarat ea.

Uleiul de ricin, salvarea părului tău. Sfaturile specialiștilor

Mulți oameni folosesc uleiul de ricin ca balsam natural de păr. Părul uscat sau deteriorat poate beneficia în special de o cremă hidratantă intensă precum uleiul de ricin. Aplicarea regulată a grăsimilor precum uleiul de ricin pe păr ajută la lubrifierea firului de păr, sporind flexibilitatea și scăzând șansele de rupere.

Uleiul de ricin poate fi benefic pentru cei care se confruntă cu mătreața, o afecțiune obișnuită a pielii capului caracterizată prin pielea uscată și descuamată de pe cap. Deși există multe cauze diferite ale mătreții, aceasta a fost legată de dermatita seboreică, o afecțiune inflamatorie a pielii care provoacă pete roșii, solzoase pe scalp, potrivit healthline.com.

Uleiul de ricin, beneficiu miraculos pentru cei care au probleme cu căderea părului

Unii oameni folosesc ulei de ricin pentru a crește părul mai lung sau pentru a trata căderea părului, cunoscută și sub numele de alopecie. Este comercializat ca un tratament pentru scalpul uscat și alte afecțiuni ale scalpului.

În timp ce foliculul mediu de păr uman crește puțin peste un centimetru pe lună, unii susțin anecdotic că utilizarea uleiului de ricin o dată pe lună poate stimula creșterea de trei până la cinci ori rata normală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini