Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Mellina, cea mai nouă concurentă în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cine este Mellina, cea mai nouă concurentă în cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” devine din ce în ce mai palpitantă, iar publicul are șansa să cunoască figuri noi care doresc să se afirme prin priceperea lor stilistică. După ce Ioana Filimon a fost descalificată datorită faptului că a încălcat regulile emisiunii, locul său va fi ocupat de o nouă participantă gata să se exprime prin intermediul ținutelor sale. Este vorba de Mellina, fostă concurentă la „Survivor România”.

Cine este Mellina și ce meserie a avut până acum

Mellina, pe numele său primit la naștere Mădălina Dumitru, este o tânără ambițioasă și dornică să se afirme în industria showbizului. În vârstă de 34 de ani, a devenit cunoscută pentru participarea sa la „Survivor România”, acolo unde a făcut față cu brio probelor fizice pe care le-a avut de parcurs.

Spectatorii au apreciat-o pentru hotărârea și pentru ambiția de care a dat dovadă, așa că au continuat să o urmărească cu interes chiar și după ce competiția a ajuns la final. Pe lângă abilitățile sale fizice deosebite, Mellina este o persoană foarte talentată. A fost binecuvântată cu o voce minunată și a avut șansa să cânte la diferite evenimente la care a participat. Și-a pus bazele cunoștințelor în muzică în cadrul Şcoalii Populare de Arte, secția canto, pe care a absolvit-o cu succes.

De-a lungul anilor a avut ocazia să colaboreze cu diferiți artiști din țara noastră, dar și internaționali. Pe lângă faptul că este o compozitoare foarte pricepută, artista a lansat câteva melodii care au fost foarte apreciate de publicul din țara noastră. Printre cele mai cunoscute se numără „Poză de album”, „Noi doi”, „Fata morgana”, „Alt Bărbat”, „Karamell”, „Mamajuana” și „SuReina”.

A acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Acum însă Mellina a decis să accepte o provocare care o va scoate mult și zona sa obișnuită de activitate. Este o fire spontană și dornică de aventură, așa că a acceptat cu multă bucurie invitația celor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

După ce Ioana Filimon a fost eliminată în urma disputei pe care a avut-o cu Mădălina Pamfile, din cauză că a încălcat regulamentul competiției, locul său va fi luat de Mellina.

Artista a împărtășit cu mult entuziasm această nouă etapă a carierei sale cu urmăritorii săi de pe Instagram, pe care îi ține mereu la curent cu cele mai importante schimbări din viața sa. Este determinată să arate că merită locul pe care l-a primit în competiție, chiar dacă până acum nu s-a preocupat prea mult de haine și de domeniul vestimentar. Vede totul ca pe o provocare, pe care este dornică să o ducă la bun sfârșit.

„Oameni buni, după cum vedeți n-am avut stare și m-am băgat în alt proiect nebun și frumos.

Am acceptat să intru în competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities” tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine…. din junglă, unde aveam un singur rând de haine am intrat la cel mai mare show despre stil.

Ce caut eu în competiția asta ? Caut să învăț, să evoluez și în această direcție a stilului vestimentar, eu fiind o persoană care până în prezent nu am pus accent pe haine, accesorii, imagine în general.”, și-a anunțat Mellina urmăritorii din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: