Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu. „Am avut o relație foarte specială..”

Cătălin Botezatu a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu. „Am avut o relație foarte specială..”

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai eleganți bărbați din țara noastră, a vorbit recent despre viața sa din urmă cu mai bine de 30 de ani din timpul regimului comunist. A fost unul dintre „preferații” Elenei Ceaușescu și s-a crezut chiar că între ei a existat mai mult decât o legătură profesională, iar acum creatorul de modă a clarificat aceste zvonuri.

Înainte să fie unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din țara noastră, Cătălin Botezatu și-a început cariera în calitate de model. Era anul 1984, iar România era încă sub conducerea sistemului comunist. Acest aspect politic nu a reprezentat o piedică pentru el, deoarece datorită meseriei sale se bucura de foarte multe beneficii.

Cătălin Botezatu a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu

A început ca manechin al casei de modă Venus, care era condusă de Zina Dumitrescu, iar ulterior a reușit să-și lanseze propria linie de haine. Poziția sa socială era una foarte bună, deoarece se bucura de simpatia soților Ceaușescu, care-l primeau cu căldură în cercul lor privat.

Elena Ceaușescu și-a exprimat în mod deosebit preferința pentru Cătălin Botezatu, pe care îl considera unul dintre „preferații săi”. Astfel, creatorul de modă a fost însărcinat cu o datorie foarte plăcută: să-i ofere primei doamne a României flori. Această poziție a venit la pachet și cu un buletin de București, dar și cu o relație foarte apropiată cu aceasta.

În ciuda sfârșitului lor tragic și a controverselor născute în jurul numelui lor, soții Ceaușescu au rămas în amintirea lui Cătălin drept o familie deosebită. La mai bine de 30 de ani de la moartea lor, păstrează încă în suflet momentele frumoase petrecute alături de aceștia și alege să-i descrie folosind doar cuvinte de laudă.

„Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București.”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu pentru Fanatik.

Între cei doi a existat o relație deosebită

Apropiere vizibilă dintre Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu nu a rămas neobservată de opinia publică. Pentru mult timp, s-a crezut că între cei doi a existat mai mult decât o apropiere profesională și amicală, iar zvonurile au rămas neadresate pentru mult timp.

Întrebat dacă a avut o relație amoroasă cu soția lui Nicolae Ceaușescu, creatorul de modă a preferat să ofere un răspuns foarte elegant. A recunoscut că au existat „intimități” între el și prima doamnă, însă nu a oferit mai multe detalii despre acestea.

În opinia sa, un bărbat nu ar trebui niciodată să discute despre femeile cu care a fost implicat într-o relație sau cu care a avut aventuri. Astfel, chiar dacă a fost suficient de norocos încât să aibă alături numeroase personaje feminine celebre din țara noastră de-a lungul timpului, nu a divulgat niciodată identitatea acestora.

„Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: