Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ținută îndrăzneață în club! Vedeta nu a ținut cont de nimic când a apărut așa

Ținută îndrăzneață în club! Vedeta nu a ținut cont de nimic când a apărut așa

GALERIE FOTO (5)

De profesie model, vedetei îi place să atragă atenția oriunde merge. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când și-a făcut apariția într-un club vestit din Londra. Toate privirile au fost ațintite asupra ei, grație outfitului ei îndrăzneț. Cum a apărut tânăra de 23 de ani în public?

Ținută îndrăzneață în club

La cei 23 de ani, modelul se bucură de un real succes. După ce a lucrat cu toate brandurile high-end din lume, toți o știu. De aceea, n-a putut trece neobservata zilele trecute, când și-a făcut apariția într-un club londonez. Îmbrăcată într-o rochie complet transparentă, Lottie Moss a atras toate privirile.

Și e și de înțeles de ce! Cu forme perfecte, voluptuoase, tânăra a aprins imaginația oricui cu rochia mulată, scurtă și transparentă, pe care a purtat-o. Au fost destui, însă, care și-au dat și coate, catalogând apariția acesteia mult prea îndrăzneață.

Însă, ceea ce nu știu ei e că Lottie Moss nu se jenează deloc să apară în astfel de ipostaze. Este de notorietate faptul că modelul vinde fotografii nud cu ea prin platforma OnlyFans.

Cum a devenit cunoscută Lottie Moss

Prima ei apariție publică a fost chiar în celebra revistă Vogue, în 2011, când a fost fotografiată în postura de domnișoara de onoare a surorii sale vitrege, Kate Moss. Trei ani mai târziu, Lottie a semnat cu Storm Managementa, agenția care a propulsat-o în meseria de model. Din acel moment, Lottie Moss a apărut în reclame pentru diverse case de modă, precum Calvin Klein, Valentino Red, Bulgari, Chanel, Louboutin, etc.

Lottie și Kate Moss
Lottie și mult mai faimoasa ei sora, Kate Moss

În 2021, Lottie Moss a anunțat că va vinde fotografii nud cu ea prin intermediul platformei OnlyFans. Ea și-a justificat alegerea spunând că e o „persoană foarte sexuală”.

Lottie Moss își vinde imaginea pe o platforma pentru adulti

Mai mult de atât, ea dezvăluit că se identifică ca pansexuală, asta însemnând că se simte atrasă de orice persoană, indiferent de sexul biologic ori identitatea sexuala a acesteia. Spre deosebire de bisexualitate, pansexualitatea implică atracția față de transsexuali, androgini ori alte genuri. Și Miley Cyrus a declarat că este pansexuală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini