Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut suspectul dublei crime de la Iași pentru a nu fi recunoscut de polițiști. A ajuns la spital imediat după ce a comis fapta

Ce a făcut suspectul dublei crime de la Iași pentru a nu fi recunoscut de polițiști. A ajuns la spital imediat după ce a comis fapta

GALERIE FOTO (4)

Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul numărul unu al autorităţilor în cazul dublei crime de la Iaşi, de la finalul săptămânii trecute, a reușit să se facă de nerecunoscut pentru autorități imediat ce a comis oribila faptă. Mai mult, acesta a ajuns și la spital înainte de a părăsi România.

În timp ce studentă la Medicină în vârstă de 23 de ani, Burlacu Vanessa Ioana, era condusă pe ultimul drum, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, de origini marocane, a fost prins de către oamenii legii la Roma.

Ce a făcut suspectul dublei crime de la Iași pentru a nu fi recunoscut de polițiști

Reușise să părăsească țara după ce și-a schimbat radical înfățișarea.

Însă nu a reușit să păcălească prea mult. Oamenii legii l-au prins în Italia, mai exact la Roma, în timp ce încerca să se ascundă. S-a întâmplat la şase zile de la teribila crimă din vila de la Iași.

Presupusul criminal de la Iași şi-a schimbat înfăţişarea

Principalul suspect, tânărul student de origine marocană, cu cetăţenie canadiană a încercat să scape de pedeapsă șii a recurs la câteva schimbări drastice la nivelul aspectului fizic pentru a nu fi recunoscut.

Ahmed Sami El Bourkadi s-a tuns scurt, şi-a ras barba şi şi-a pus o pereche de ochelari de vedere. Însă nu a durat mult până oamenii legii l-au recunoscut. Tânărul avea un plan pus la punct în cele mai mici detalii.

Și-a cumpărat un bilet de avion spre Italia înainte de dubla crimă de la Iași. Tot de aici ar fi decolat chiar în cursul zilei de sâmbătă, cu destinaţia Roma. Acesta a fost însoţit, cel mai probabil, de iubita sa.

Suspectul dublei crime de la Iași a ajuns la spital

 

Și ies la iveală noi detalii uluitoare despre cazul de la Iași care a îndoliat o țară întreagă. Chiar în cursul zilei de joi de săptămâna trecută, Ahmed Sami El Bourkadi a fost văzut pentru ultima dată în România când a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Tânărul s-a prezentat la spital pentru a-şi trata rănile de la mână.

Atunci, presupusul criminal le-ar fi spus medicilor de acolo că s-a tăiat cu un geam.

”Un pacient cu vârstă aproximativă 20 de ani cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Un pacient student, cu un nume cu rezonanță arabă, care a fost tratat în urgență de către Chirurgie Plastică.

S-a rezolvat placa prin sutură și toaletă și a plecat la domiciliu urmând să revină pentru scoaterea firelor de sutură și control la 5 zile. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini